18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Takie tam grupowe
Sufka • 2012-10-26, 21:23
Polamali mu nozki z powodu zalegania oplat za haracz kobitka ktora probuje go bronic to corka
Zgłoś
pakicito 2012-10-27, 13:00
Cytat:

Zajebioza, 10 typa kopie jednego typa na ziemi, nie wiem czy mu sie należało czy nie, ale na jego miejscu bym po odzyskaniu sprawności odjebał każdego po kolei.

następny gangster na forum!
Zgłoś
SaintMaster 2012-10-27, 14:26
to sie nazywa profilaktyczy wpierdol. piwo!
Zgłoś
cornishon69 2012-10-27, 15:39
Tam przydało by się szerzenie demokracji przez Hamerykę.
Zgłoś
torro 2012-10-27, 15:47
Sufka napisał/a:

Polamali mu nozki z powodu zalegania oplat za haracz

Opłat za haracz...dobre jak masło maślane...

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
kamanes 2012-10-27, 15:49
haha zanam typów ! To goście z Providenta , kiedyś mi podobnie zrobili ( 2 dni spóznienia) i od tego czasu nie chodzę , tylko siedzę przed kompem bo na wózek już się nie zapożyczam !!

on czy ona ? kłamię albo oszukuję ??
Zgłoś
M................n 2012-10-27, 15:58
Mogliby założyc drużynę piłkarską
Zgłoś
davie6 2012-10-27, 16:06
Tak to jest jak się podpadnie chińskiej Triadzie ...
Zgłoś
P................e 2012-10-27, 16:11
i znowu chodzi o pieniądze...
Zgłoś
DwaWilki 2012-10-27, 16:28
Pewnie, że kitajce.. ruscy by się w 7, czy 9 do jednego gruchota nie zmieścili...
Zgłoś
babycow 2012-10-27, 16:32
bija sie dziwnie, sztywno, troche slabiej niz ruscy... kitajce 100%, rusek ma precyzyjne ciosy, po takim czyms gosciu juz by spal.
Zgłoś
LaChupacabra 2012-10-27, 16:35
Sufka napisał/a:

Polamali mu nozki z powodu zalegania oplat za haracz ...

Niezłą bajeczkę wymyśliłeś.
Tak naprawdę to ZUS.
Zgłoś
Kortens 2012-10-27, 17:08
Haracze to największe skurwysyństwo, gorsze niż kradzież. Starasz się uczciwie zarobić, zakładasz firmę czy cokolwiek a tu przychodzą Ci takie skurwysyny i płać im albo nie będzie miło. Ale państwo zabrania takiemu strzelić w łeb, a policja Ci takiej bandy nie rozbije. Pasożyty pierdolone
Zgłoś
ErniRWL 2012-10-27, 17:10
Sądząc po budowie ciała tych typów to u mnie na osiedlu od pierwszego lepszego małolata by dostali ;]
Zgłoś
d................k 2012-10-27, 17:38
Popierdolone. Wolałbym takie coś widzieć na hardzie - tam gdzie nie wchodzę
Zgłoś
servus124 2012-10-27, 17:48
bubr32 napisał/a:

No pewnie! Wierzę ci!

PS. Zdejm stanik jak się opalasz.

pakicito napisał/a:

następny gangster na forum!

No ba, wy byście nakryli się uszami a następnie poszli do sklepu zakupić wózek inwalidzki i udawali, że nic się nie stało

Po za tym widać, ze to jakieś skośnookie barany, u nich przerost populacji więc kto by tam się przejął kilkoma ''gangsterami'', jak tam większa kurwa znieczulica jak w Polsce
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów