18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Takie tam grupowe
Sufka • 2012-10-26, 21:23
Polamali mu nozki z powodu zalegania oplat za haracz kobitka ktora probuje go bronic to corka
Zgłoś
susher 2012-10-26, 21:27 2
to już nie zwierzęta to ruscy
Zgłoś
łysa_pała 2012-10-26, 21:29 2
Solówka jak się patrzy...
Zgłoś
Alien_12 2012-10-26, 21:34 16
@suszer
Sądząc po krzaczkach pewnie Chinole
Zgłoś
Hrabia Drapula 2012-10-26, 21:35
a ja tobie za pisownie połamał bym paluszki

Zgłoś
mroz 2012-10-26, 21:36
Dobra kobieta, że przy nim została. Ciekawe za co.
Zgłoś
G................9 2012-10-26, 21:53 1
Spadły mu klapeczki, piździec. Nazajutrz umrze.
Zgłoś
Sufka 2012-10-26, 21:55
@Hrabia Drapula

No ehe, zdanie od wielkiej i "polamal bym" razem.
Zgłoś
napsterowsky 2012-10-26, 22:31
wpierdol życia.

"T. Komar, ps. Tomek, poszukiwany przemytnik międzynarodowy, (PL)Królewskiej Krwi, czyli naturalnego afrodyzjaku zwierzęcego, w Indonezji objętego ochroną, grozi mu kara pozbawienia wolności."
Zgłoś
maderfakermen 2012-10-26, 22:32
o ile to chiny to nazajutrz oprawcy nie będą już żyli.
Zgłoś
servus124 2012-10-26, 23:08 6
Zajebioza, 10 typa kopie jednego typa na ziemi, nie wiem czy mu sie należało czy nie, ale na jego miejscu bym po odzyskaniu sprawności odjebał każdego po kolei.
Zgłoś
b................� 2012-10-26, 23:11 10
servus124 napisał/a:

Zajebioza, 10 typa kopie jednego typa na ziemi, nie wiem czy mu sie należało czy nie, ale na jego miejscu bym po odzyskaniu sprawności odjebał każdego po kolei.

No pewnie! Wierzę ci!

PS. Zdejm stanik jak się opalasz.
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2012-10-27, 1:28
@servus124
Pomarzyć dobra rzecz.

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Zgłoś
Aley_23 2012-10-27, 3:02 1
Przyszli w 15-stu, gościa oklepali, połamali mu nogi i poszli dalej jakby nigdy nic. Na jakim my świecie żyjemy.... masz tu piwko, bo kocham takie filmiki
Zgłoś
Dziamian 2012-10-27, 9:56 2
zaejbista mi to mafia skoro 50% z nich wraca na piechotę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów