Polamali mu nozki z powodu zalegania oplat za haracz kobitka ktora probuje go bronic to corka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Co ya kurwz jebane. Osobno cioty a w grupie herosy. W polsce jest dokładnie tak samo, wystarczy spojrzeć na te wszystkie ruchy kibicowskie. Jak stoją w piątke czy więcej to giroje, a jak takiego spotkasz sam na sam to kumplami CI odgraża :" moi kumple CIe dorwą" . "Juz jesteś trupem"
Dla mnie to każdy jest szmata jak w grupie mocny.
Dla mnie to każdy jest szmata jak w grupie mocny.
Sufka Polamali mu nozki z powodu zalegania oplat za haracz kobitka ktora probuje go bronic to corka mam nadzieje że jesteś w błędzie mam nadzieje że to był np złodziej lub jakiś bandyta
2. - Big Boy na St. Petersburg (Aby w Moskwie się posrali ze strachu i oddali całe jebane złoto)
1. - Little Boy na Tiencin (Bo w Pekinie za dużo zabytków)
2. - Big Boy na St. Petersburg (Aby w Moskwie się posrali ze strachu i oddali całe jebane złoto)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów