18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Takie tam kawały obozowe
Ratilt • 2009-12-12, 11:54
- Którego z dzieci dziadek albo ktoś z rodziny był w jakiejś organizacji w czasie II Wojny Światowej?
- Mój dziadek był w AK. - mówi Jasiu.
- Bardzo się z tego cieszę. - chwali go nauczycielka - A teraz powiedz dzieciom co to było AK.
- Auschwitz Kommando!!!

- Nie lubię kawałów o obozach koncentracyjnych.
- Dlaczego?
- Bo tam zginął mój dziadek.
- Hitlerowcy go zamordowali?
- Nie, spadł z wieżyczki wartowniczej.

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
r4dzik 2009-12-12, 12:01 1
stare i malo smieszne

Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Zgłoś
luki24 2009-12-12, 12:49
2 fajny

jebać, karać, nie wyróżniać
Zgłoś
VVigor 2009-12-12, 13:51 5
Myślałem,że jak obozowe to będą obozowe.. a tu obozowe,ehh

Kill'em All
https://www.clixsense.com/?14526098
Zgłoś
i................3 2009-12-12, 14:46 1
AK - Auschwitz Kommando
SS - Szare Szeregi
Zgłoś
k................7 2009-12-12, 14:47
VVigor napisał/a:

Myślałem,że jak obozowe to będą obozowe.. a tu obozowe,ehh

Nowych userów się porobiło..
2 fajny ;]
Zgłoś
pandeiro 2009-12-12, 14:56
niemieckie AK to Afrika Korps.
Zgłoś
K................y 2009-12-12, 17:25 4
Najebał się i spadł z wieżyczki wartowniczej.
Zgłoś
Dalione 2009-12-12, 17:57
KenJersky ale dowcipami walisz łohoohohoohoooo aż ci piwo dam !! A co do kawałów drugi lepszy..
Zgłoś
bitch 2009-12-13, 2:27
Chyba kto to był AK - Aleksander Kwaśniewski

"Zbrodnia to czyn nie idea.
Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."
Zgłoś
B................S 2009-12-14, 19:50
pierwszy jest tutaj sadistic.pl/dowcipy-o-jasiu-vt265.htm501 masz szczęscie że 2 Cię ratuje
Zgłoś
~Faper Noster 2009-12-15, 2:21
W zasadzie powinno być Auschwitz Kommanderschaft- dowództwo, bo Komando to była brygada więźniów wykonująca jakieś prace dla obozu.

21 = 3 * 7
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów