📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od kiedy wiem jak to jest poukładane w naszej (ale nie tylko) piłce nożnej, przestałem chodzić na mecze, a w TV oglądam od święta.
pizdy a nie kibice. z drużyną jest się nie tylko jak wygrywa
Niestety, taka jest "kultura" kibicowska w Polsce. Skoro nie mają szacunku do swojego klubu i ich graczy, to tym bardziej nie mają szacunku do innych klubów, i drużyn klubów przeciwnych.
chuj w dupe lodzi, tej kurwie nic nie zaszkodzi.. a nie sorry pojebalo mi sie
Jak piłkarze się nie starają to niech oddają koszulki i wypierdalają, proste. Szacunek po porażce jest, ale tylko wtedy gdy widać walkę i ambicję, a nie za samo wyjście na boisko.
to jest właśnie polska piłka nożna na jednym filmiku. Piłkarze nieudacznicy i kibicie prymitywy z marginesu społecznego.
Jeszcze będziecie chcieli by walczyli za was na wojnie. "Oddawaj kurwa karabin, nie zasługujesz na niego! Oddawaj granaty chłopaku kurwa!".
jak to cudownie poczytać komentarze ludzi którzy kibicują od święta o wierności do barw klubowych
Akurat w Lubinie, z którym ten mecz Śląsk przegrał, z rok temu, za mizerne występy kilku piłkarzy obskoczyło wpierdol pod swoimi mieszkaniami. Najlepsze jest to, że pomogło to im w rozwoju piłkarskim.
Tak się motywuje kopaczy;)
Tak się motywuje kopaczy;)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów