📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Wiele akcji w stylu Pudzianowski vs Najman.
Dobre mordobicie! od razu większy przypływ adrenaliny...
" Gdybym tam był to wszystkim bym spuścił wpierdol! "
" Gdybym tam był to wszystkim bym spuścił wpierdol! "
Mogę się mylić ale w tej akcji 2:21 do 2:31 facet pierze policjantKĘ, zal mi tego goscia.... pewnie jak go złapali to go nieźle spałowali
5 minutes alone by Pantera genialny kawałek do tego filmiku do tego pantera daje takie agro niesamowite
Co do prania się na ulicy jestem za w sytuacji gdy 2ch lub więcej kozaków się na to ustawia lub mają do siebie jakieś animozje... w przypadku atakowania osób postronnych to od razu takich bym wystrzelał (zaczynając od stóp bo jaki sens strzelać w łeb niech trochę pocierpi)
Co do prania się na ulicy jestem za w sytuacji gdy 2ch lub więcej kozaków się na to ustawia lub mają do siebie jakieś animozje... w przypadku atakowania osób postronnych to od razu takich bym wystrzelał (zaczynając od stóp bo jaki sens strzelać w łeb niech trochę pocierpi)
W 4:06 należało sie jebanemu czarnuchowi
wie ktos jaki tytuł na YT ma druga scena??? szukałem kiedyś ale nie mogłem znaleźć a wiem ze jest :/
Czarny jak zawsze do pierdla idzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów