No co by tu napisać, to są przywódcy na miarę naszego narodu.
Hmm...właściwie jakiego narodu?
Tzn, wiecie co... Sam fakt że ktoś ma zdjęcie w kipie nie oznacza że jest Żydem, jak się idziesz modlić z Żydami lub uczestniczyć nawet w jakiś taki bierny sposób w ich uroczystościach o charakterze religijnym- zakładasz jarmułkę grzecznościowo.
Sam pewnie mam kilka przynajmniej takich zdjęć a Żydem nie jestem.....
Więc bym uważał na wyciąganie pochopnych wniosków.
Prawda jest taka, że większość naszego rządu to ludzie pochodzenia żydowskiego lub ludzie, którzy z własnej woli pucują kolbę żydostwu.
@pakicito: skąd wiesz, że on o Kaczyńskim pisze, a nie np. o Zawiszy? Nooo, podpadłeś.
tzn wiesz co..... polecam być czerpać info z wielu źródeł, bo prawda jest po środku
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dodam też, że obecnośc Kaczyńskiego w kościele jest po pierwsze manifestacją identyfikowania sięz pewnymi wartościami, a nie jedynie zagrywką pod publiczkę
Jak taki szacunek okazują obrzędom to czemu nie popierdalają w turbanach jak widzą się z arabami, nie nakładają bambusowej słomki na kutasa jak widzą się z indianami albo nie każą swojej towarzyszce malować czerwonej kropki jak spotykają się z hindusami? Ja jakoś nigdy nie widziałem żyda który respektuje Jezusa na krzyżu więc ich religii też nie ma podstaw by szanować i jarmułki przywdziewać.
@kawagawa a propos grzeczności: o zakładaniu jarmułek mam takie samo zdanie jak Donnie o tradycji zdejmowania butów
Po chuj oni to gówno na głowę wkładają?
Smierdzisz PoPiSem na odległość...
Sam jestem ciekawy, ile w tym propagandy a ile nie.
spójrzcie na to:
Jarosław Kaczyński - Kalkstein
Aleksander Kwaśniewski – Izaak Stoltzman
Jacek Kuroń – Icek Kordblum
Bronisław Geremek – Berele Lewartow
Włodzimierz Cimoszewicz – Dawid Goldstein
Janusz Korwin-Mikke – Ozjasz Goldberg
[...]
I co wy na to?