📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Ile GB ma ten 15 sekundowy film, że pobiera się w 25 sekund?
433 KB (bajtów: 444 372)
Na GB to będzie: 0.000433 GB
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Dorośli ciałem co najwyżej.
Bo chcą? Bo mogą? Jedni chodzą do kościoła, inni na ryby, jeszcze inni 24h/dobę są w pracy a inni w internetach. Jak by wszyscy zachowywali się tak samo i każdy lubił to samo to było by w chuj nudno.
Czy mnie słuch nie myli czy ktoś krzyczał "szine". Z japońskiego to zdychaj więc może sytuacja ma głębsze dno?
Jestem Rolnikiem i Jestem Ekspertem. A to nie jest kopara tylko ładowacz czołowy na ciągniku rolniczym i operator zrobił to umyślnie..
Na sadistic'u cała prawda !!!
@AyCaramba - tylko widzisz, rzeczy dzielą się na mądre, względnie mądre i głupie. Kościoły są po to aby do nich chodzić, internet po to aby w nim przebywać, wędki służą do łowienia itd, więc to co wymieniłeś to jest wykorzystywanie danego tworu zgodnie z jego przeznaczeniem. Natomiast ta maszyna nie służy do robienia z niej platformy, i wchodzenie do łyżki to rzecz właśnie z tej trzeciej kategorii które wymieniłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów