📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
może ktoś mi wyjaśnić jak ten idiota z moździerzem włoży pocisk do lufy
to ten sprzęt co PIS kupuje za Pierdyliard Euro ? w zastępstwie za rozbrojone jednostki ??? tylko pytam
paniczmax napisał/a:
Ładowniczy jeździ na żyrafie
Wy się śmiejcie, ale jak zabraknie ropy to tym jednym wielbłądem skasuje 10 Abramsów, które bez paliwa będą w polu stały unieruchomione. Wielbłąd dostanie wstrząsu mózgu od odrzutu, sraczki od huku, ale misja będzie wykonana.
paniczmax napisał/a:
Wielbłąd nie stanowi platformy ogniowej, lecz transport broni.
Ściągasz moździerz z wielbłąda, strzelasz i spierdalasz.
Wielbłąd wejdzie tam, gdzie czołg ani żaden ATV nie wjedzie.
Minusem jest to, że nie widać po nim zmęczenia jak po koniu.
Nagle Ci padnie i chuj.
Lucar1 napisał/a:
to te abramsy?
niemamskarpet. napisał/a:
to ten sprzęt co PIS kupuje za Pierdyliard Euro ? w zastępstwie za rozbrojone jednostki ??? tylko pytam
Piecze was dupa onuce? Bardzo dobrze
smiali się z ruskich, że siatki rozciągali nad maszynami, niedawno jakieś zdjęcie widziałem jak nad polskim rakiem taka sama siatka była rozciągnięta na patykach z komentarzem, że lancet się nie przebił.. jak działa to ok, stosować.
a wielbłąd z moździerzem.. jeśli działa to to nie jest śmieszne i powinno być piwo dla pomysłodawcy (o ile działa moździerzowy wielbłąd)
a wielbłąd z moździerzem.. jeśli działa to to nie jest śmieszne i powinno być piwo dla pomysłodawcy (o ile działa moździerzowy wielbłąd)
Jeśli taka haubica samobieżna działa i spełnia zadanie, to czemu nie. Zawsze lepiej byle jak jechać, niż wygodnie iść. Zostać ugrillowanym w wozie opancerzonym, czy czołgu, gdzie ten sprzęt jest obliczony na godzinę walki, to ja dziękuję. Wolę zginąć na wielbłądzie, ośle, krowie, koniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów