Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2. Jak można głosować na lewicę? Oni chcą dawać człowiekowi rybę, a nie wędkę. Wg. mnie nawet uczciwi politycy o poglądach lewicowych i dobrze działający system zawsze ulegnie awarii po jakimś czasie - przez np imigrantów, którzy się nie asymilują i zasiłki, które są pobierane dziesięcioleciami. Ustrój ten pomaga w szerzeniu patologii społecznych przez rozleniwianie społeczeństwa.
3. W tym kraju nie ma partii dla ludzi z moim sumieniem.
Z tego co ja pamietam to TVN był nielubiany przez ówczesnego premiera Millera za krytyke działań swojego rządu. Zwłaszcze pod koniec kadencji jak "żydowska" GW opisała aferę Rywina.
Wiec sie grzecznie pytam skąd takie głupie pytanie "Mnie bardziej ciekawi dlaczego tak kompromitujący Milera materiał pokazuje TVN?"
Głupio by było gdyby sie okazało że Te złe media nie sa takie złe, co?
Nie sięgam tak daleko pamięcią wstecz i nigdy nie interesowałem się osobą Milera, jednakże afera Rywina obiła mi się o uszy. Oj od razu głupie. Źle sformułowałem pytanie, przez co faktycznie mogło to zabrzmieć tak, jakbym "docenił" przekaz medialny TVN'u. Nie. Nie doceniam go i zawsze będę traktował TVN jako manipulatorski twór do szerzenia propagandy.
raz sierpem raz młotem czerwoną chołotę bo kur.. nic innego
Szkoda mi kurwa tego kraju
Dobrze że ktoś to nagrał. Niech ludzie widzą co to za lewacki, komunistyczny śmieć bez charyzmy. Nawet mu się nie chciało zapamiętać tekstu, który mu ktoś napisał. Tacy jak on tylko chcą się nachapać. Zero idei, zero powołania tylko wadza i pińondze. Macie tutaj zdjęcie grupowe polityków lewicy z 2003 roku.
Obrazek
Jak już wrzucasz zdjęcie byłego premiera to daj takie, gdzie nie ma czekolady na twarzy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów