Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To niech teraz giną jak szczury i robaki. Proste
Ale dlaczego dw razy?
Oni właśnie walczą o własny kraj, taki piękny, muzułmański, pojebany z lekka, gdzie to facet rządzi a żona ma siedzieć w domu i być zazdrosną o kozę zza płotu.
Wystarczy w Twoim wpisie zmienić religię na chrześcijańską i kozę na sąsiadkę i masz opis co drugiego kraju w ameryce środkowej/południowej....
jaki by nie był ich pomysł na życie to przetrwali tak ostatnich kilka tysięcy lat. Nikt ich nigdy nie podbije chyba, że wybiłby wszystkich do nogi...
PS Dlaczego kultura chińska jest dla nas ciekawa i przymykamy oczy na kary cielesne w szkołach, uprowadzanie młodych dziewczyn na żony czy publiczne egzekucje, a to samo na bliskim wschodzie tak szokuje?
Wystarczy w Twoim wpisie zmienić religię na chrześcijańską i kozę na sąsiadkę i masz opis co drugiego kraju w ameryce środkowej/południowej....
jaki by nie był ich pomysł na życie to przetrwali tak ostatnich kilka tysięcy lat. Nikt ich nigdy nie podbije chyba, że wybiłby wszystkich do nogi...
PS Dlaczego kultura chińska jest dla nas ciekawa i przymykamy oczy na kary cielesne w szkołach, uprowadzanie młodych dziewczyn na żony czy publiczne egzekucje, a to samo na bliskim wschodzie tak szokuje?
nie wiem o kim mówisz, kto by chciał to podbijać, niech sobie żyją i jak się komuś takie wartości podobają to niech tam jedzie i się odpierdoli od naszej kultury
Jakby to gówno dorwało się do atomówki to by niezły bajzel się zrobił.
Indie mają atomówkę, Pakistan ma atomówkę, syf podobny mentalność podobna a bajzlu jeszcze nie zrobili.
Indie mają atomówkę, Pakistan ma atomówkę, syf podobny mentalność podobna a bajzlu jeszcze nie zrobili.
Bardziej chodzi mi o popierdoleńców z ISIS.
wystarczy, ze zamienisz minecrafta na szkole podstawową i nie bedziesz bredził.
Nie widzisz roznicy pomiedzy jakims pojebanym przymusem, pozwoleniem na wyjscie z domu itd a chocby stereotypowym "zona w domu, maz pracuje" ? Powinno byc tak, ze maz zapierdala i utrzymuje rodzine a zone JESLI CHCE to idzie do pracy a nie zapierdalanie do roboty by na rachunki bylo...
A bardziej Hamerykanie odpierdolą coś a zwalą na turbanów tak jak to było 11 września pamiętnego roku.
Talibowie jeszcze coś odpierdolą , bez powodu Hamerykanie im tam tej broni nie zostawili.
A bardziej Hamerykanie odpierdolą coś a zwalą na turbanów tak jak to było 11 września pamiętnego roku.
wiem wiem owego pamiętnego 11 września ząb mnie napierdalał jak pojebany
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów