18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pacholl 2012-12-22, 3:12 4
Się w tańcu nie pier****
Zgłoś
q................5 2012-12-22, 4:15 2
No i? Pierdolnęli, no i? Podnieca cię to, jak ktoś namierzył a ktoś z góry jebnął? Siedzą ciecie w ukryciu bo ktoś tam może strzelił. Zajebiste, nie? Talibska kupa raczej vs BF 3. Nawet nie wiesz, że tam snajperem się nazywa każdego, co się ośmiela strzelać. Nie wiesz też, że każda taka akcja kosztuje więcej niż wykarmienie kilku wiosek w ciągu roku. Podniecasz się, bo jebło. Sam jesteś sadistic.
Zgłoś
Grillowany 2012-12-22, 7:10 34
quartz75 napisał/a:

No i? Pierdolnęli, no i? Podnieca cię to, jak ktoś namierzył a ktoś z góry jebnął? Siedzą ciecie w ukryciu bo ktoś tam może strzelił. Zajebiste, nie? Talibska kupa raczej vs BF 3. Nawet nie wiesz, że tam snajperem się nazywa każdego, co się ośmiela strzelać. Nie wiesz też, że każda taka akcja kosztuje więcej niż wykarmienie kilku wiosek w ciągu roku. Podniecasz się, bo jebło. Sam jesteś sadistic.

Ok, teraz oddychaj i wyluzuj.
Zgłoś
XwOLF 2012-12-22, 9:14 1
Brakowało: "Ale urwał!"
Zgłoś
r................o 2012-12-22, 9:37 2
Nie VS samolot tylko VS JDAM.
JDAM - taka bombeczka mała.

Zgłoś
C................m 2012-12-22, 10:15
taki uj czekałem na allah akbar
Zgłoś
hejcior 2012-12-22, 14:49 8
quartz75 napisał/a:

Głupi jesteś aż miło.

"Siedzą ciecie w ukryciu bo ktoś tam może strzelił.." przysłuchaj się beju jeden (o ile znajomość angielskiego Ci na to pozwala), że ten sniper zdjął jednego z oficerów dowodzących wcześniej. A nazywają go sniper - cieciu - bo ze zwykłego kałaha bez optyki na taką odległość nawet ty, mistrzuniu z przed komputera, nie dał byś rady strzelać celnie.
Zgłoś
kleryk66 2012-12-22, 19:34 1
Wkurwia mnie niemiłosiernie to podniecenia Amerykanów, za każdym razem gdy są świadkami uderzenia bomby, rakiety czy czegokolwiek o większym kalibrze. Jak dzieci w piaskownicy :/
Zgłoś
shodek 2012-12-22, 19:39 3
kleryk66 napisał/a:

Wkurwia mnie niemiłosiernie to podniecenia Amerykanów, za każdym razem gdy są świadkami uderzenia bomby, rakiety czy czegokolwiek o większym kalibrze. Jak dzieci w piaskownicy :/

inaczej: jakbys tam byl, tez bys sie cieszyl jak glupi do sera.
Zgłoś
borisklinga 2012-12-22, 19:50 1
dobre ! nie ma kampienia ! camper jebany

perm bana dostał na życie
Zgłoś
antyzog 2012-12-22, 19:58 2
Setki tysięcy dolarów, jak nie ponad milion za taką bombę (nie wiem nie znam się), by zabić jednego taliba. Czyli ekonomia prowadzenia wojny po amerykańsku, w taki sposób to mogą sobie walczyć z krajami trzeciego świata. Jak by prowadzili wojnę z równym sobie lub chociaż w połowie tak silnym jak oni (wojna konwencjonalna bez atomu, chemi itp) to by gospodarczo nie wytrzymali. Żeby wyprodukować tyle amunicji ile zużywają musieli by się grubo zadłużyć, a już mają 16 bilionów długu publicznego. To tylko moje przypuszczenie które może być mylne, więc się nie spinać.
Zgłoś
Cyrk 2012-12-22, 20:03
A Talib niby taki idiota, że tam siedział. Al-Jasira pewnie ma nagranie z tej samej eksplozji niekręcone przez "talibańskiego snajpera" siedzącego w podobnej odległości, ale po drugiej stronie góry...
Zgłoś
Proximate 2012-12-22, 20:05
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
D-Rose 2012-12-22, 20:06
camper noob... ;_;
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem