📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
Przestroga dla tych, co nie wychodzą z domu, bo boją się, że może im się coś stać- w domu też nie jest bezpiecznie.
To chyba zwichnięcie rzepki, wydaje się, jakby rzepka "uciekła" na bok, chociaż słabo widać. Dźwięk również charakterystyczny, wiem, bo moje kolano kiedyś identyczny wydało Sam uraz nawet nie jest specjalnie bolesny, nieco gorzej z nastawianiem - gdyby ktoś miał taki filmik z udziałem tej białogłowy, to piwo w ciemno.
Kolano jej się wygło
tonieja napisał/a:
gdyby kózka nie skakała, to by nóżki nie złamała
Gdyby kózka nie skakała, cierpiałaby z innego powodu.
To się nazywa panika. I się nie dziwię, jakby mi ni z tego i owego kolano wyjebało nagle, to też pewnie bym się przeraził.
reggin napisał/a:
To chyba zwichnięcie rzepki, wydaje się, jakby rzepka "uciekła" na bok, chociaż słabo widać. Dźwięk również charakterystyczny, wiem, bo moje kolano kiedyś identyczny wydało Sam uraz nawet nie jest specjalnie bolesny, nieco gorzej z nastawianiem - gdyby ktoś miał taki filmik z udziałem tej białogłowy, to piwo w ciemno.
Chyba kpisz, mi wyjebalo rzepke gdzies pod kolano.. myslalem ze oderwalo mi noge tak bolalo.. nastawianie to wiadomo kolejna porcja bolu, pozniej 6 miesiecy gips i kolejne rehabilitacja
Tańczy jak upośledzona.
wyszła z kuchni i jeb
Czemu te pizdy drą tak ryja? Jak facet coś sobie zrobi to zazwyczaj, skuli się, sypnie kurwą i próbuje ogarnąć sytuację, a te pizdy przez pół godziny potrafią tylko się drzeć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów