Niestety brak informacji co do stanu zdrowia po wypadku.
Niestety brak informacji co do stanu zdrowia po wypadku.
@ up HAL9000/2
Pierdolnij się w ten pusty czajnik, problemem był alkohol, nie płeć
tu były same problemy:czarna,pierdolnięta,gruba,pijana,baba...w samochodzie, z dzieckiem,zapierdala..
Może warto wstawić fotkę Tani Obrazek
Ile musiała wypić, żeby mieć prawie 3 promile?
A może to nie alkohol nią bujnął przed rondem, tylko po prostu machnęła ręką w prawo, a opony nie utrzymały przyczepności?
Z tego co mi zresztą wiadomo, Nissan qashqai nie jest przystosowany do przewozu macior
Miała trzykrotność dopuszczalnej. W UK jest 0.8 promila dopuszczalne, co znaczy, że miała we krwi 2.4 promila nie 3.
2,5 promila to nawet nie bardzo wiesz jak sie nazywasz a do samochodu to musza cie koledzy/ kolezanki podsadzic ....
Zależy. Jak pijesz pierwszy dzień, to tak. Natomiast po kilku dniach picia przy 2.5 promila człowiek potrafi zachowywać się w miare normalnie
Może warto wstawić fotkę Tani Obrazek
Ile musiała wypić, żeby mieć prawie 3 promile?
A może to nie alkohol nią bujnął przed rondem, tylko po prostu machnęła ręką w prawo, a opony nie utrzymały przyczepności?
Z tego co mi zresztą wiadomo, Nissan qashqai nie jest przystosowany do przewozu macior
Patrząc na to jak wygląda i czym jeździ, to raczej droga a nie Tania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów