Niestety brak informacji co do stanu zdrowia po wypadku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Tytułowa bohaterka przekroczywszy trzykrotnie dopuszczalny poziom alkoholu we krwi zabrała na przejażdżkę Nissanem Qashqaiem swojego 19-miesięcznego synka. Oto co odjebała:
Nawet z 4 promilami we krwi polecenie "Na rondzie prosto" znaczy, że jedziesz prosto - to pojechała
Cytat:
Tania Chikwature, 32, was more than three times the drink-drive limit when she lost control of her Nissan Qashqai as she drove to a wake, Peterborough Magistrates' Court heard on Monday.
The defendant drank vodka the night before and a vodka bottle was found in the car, said Corinne Soanders-Silk, prosecuting.
A lorry driver who witnessed the crash said he did not think those in the car would survive it, and that the car cleared the roundabout and hit a tree before landing on its roof.
Chikwature's 20-month-old son was unhurt in the crash which was captured on dashcam footage as she illegally overtook a lorry on the approach to a roundabout on the A606 in Peterborough.
Tłumaczył nie będe bo jest tu taki jeden co te literki lepiej ode mnie rozróżnia to wam przetłumaczy.
Ile musiała wypić, żeby mieć prawie 3 promile?
A może to nie alkohol nią bujnął przed rondem, tylko po prostu machnęła ręką w prawo, a opony nie utrzymały przyczepności?
Z tego co mi zresztą wiadomo, Nissan qashqai nie jest przystosowany do przewozu macior
Ile musiała wypić, żeby mieć prawie 3 promile?
A może to nie alkohol nią bujnął przed rondem, tylko po prostu machnęła ręką w prawo, a opony nie utrzymały przyczepności?
Z tego co mi zresztą wiadomo, Nissan qashqai nie jest przystosowany do przewozu macior
Please take the third exit on the roundabout
Oczywiscie pomineli fakt ze kierowca ktory poszedl im pomoc to polak moj kolega z tej samej firmy breedon, nawet mu nie podziekowali za to ze poszedl sprawdzic czy z ta locha jebana wszystko bylo wporzadku , dziecko mialo otuczona klatke od pasa i to wszystko , pozdrawiam polakow z peterboro' i okolic
Ja pierdole, jak w GTA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów