Staram się dać taki opis, żeby za bardzo nie zdradzać treści filmiku, bo liczy się niespodzianka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nad Ursynowem jest podobnie i tylko trochę wyżej podchodzą do startu/lądowania.
Wyciszyłbym sobie mieszkanko.
To jest Rosja, więc prawdopodobieństwo, że samolot wpierdoli się w któryś z bloków wynosi 1
@Robot
W końcu by Cię chuj strzelił że nawet okna na moment nie możesz otworzyć bo hałas gorszy niż sąsiad remontujący mieszkanie.
W końcu by Cię chuj strzelił że nawet okna na moment nie możesz otworzyć bo hałas gorszy niż sąsiad remontujący mieszkanie.
Tu już nawet nie chodzi o hałas, ja bym po prostu za każdym razem srał w gacie czy im się wysokość nie popierdoli jak w smoleńsku.
Wójcik napisał/a:
Nad Ursynowem jest podobnie i tylko trochę wyżej podchodzą do startu/lądowania.
Stary, nie demonizuj fakt latają, ale nie 10 metrów nad dachami bloków. I nie takie kolosy, co najwyżej Dreamliner'y 878
Ale co prawda to prawda, potrafi być głośno
No co? Osama z kumplami lecą się rozerwać
ja pierdole to tam chyba wszystko gra dubstepa w środku jak to przelatuje
Szczerze? Zajebiście na dachu tak siedzieć i campić ale na dłuższy okres trochę przejebane
Prawie jak we Wrocku . Ludzie pokupowali mieszkania przy lotnisku i zaczęli w gazetach narzekać, że samoloty latają
fejk, i to na poziomie gimbazy...
@Zalirq w Warszawie niedawno (parę dni temu gdzieś czytałem) podostawali po pół miliona za hałas z lotniska...
@Zalirq w Warszawie niedawno (parę dni temu gdzieś czytałem) podostawali po pół miliona za hałas z lotniska...
clinton napisał/a:
stawiam w ciemno : Brazylia
Prawie na 100% Chiny, w Hong Kongu było niegdyś takie lotnisko Kai Tak, Jumbo Jety latały tuż nad dachami.
fejk, przelot jumbo jest nagrany gdy jest on tuż nad pasem max 20m i wklejony nad osiedle przez to wydaje się on tak ogromny. Poza tym hałas silników powodowałby już niewielkie zniszczenia w okolicy. Kto kiedykolwiek był na pokazach lotniczych i mógł podejść bliżej do samolotu ten wie jaki to potrafi generować hałas i wprawiać wiele rzeczy w wibracje, ergo tłuc szyby w oknach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów