Staram się dać taki opis, żeby za bardzo nie zdradzać treści filmiku, bo liczy się niespodzianka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
modyf napisał/a:
fejk, i to na poziomie gimbazy...
@Zalirq w Warszawie niedawno (parę dni temu gdzieś czytałem) podostawali po pół miliona za hałas z lotniska...
A z jakiej to kurwa racji? Za to, że pobudowali się na tańszych działkach przy lotnisku? Widzę, że moda z Krzesin się roznosi na inne miejsca i ludzie łatwą kasę chcą zbić.
Odszkodowania się mogą należeć jedynie ludziom, którzy wybudowali się tam i mieszkają zanim powstało lotnisko.
modyf napisał/a:
fejk, i to na poziomie gimbazy...
@Zalirq w Warszawie niedawno (parę dni temu gdzieś czytałem) podostawali po pół miliona za hałas z lotniska...
To czytaj ze zrozumieniem. Po pol miliona dostali wlasciciele grunt bo ziemia stracila przez to na wartosci.
wowka01 napisał/a:
Co to kurwa za moda? Jestę ekspertę, jestę ciotę, czo oni robio, czo oni myślo w internetach. To już nie można poprawnie pisać po polsku. Pierdolę taką modę.
kłamiesz fani puchałke mogą pisać jak chcą bo są w gimnazjum :...;
I tak ciszej niż u mnie na ośce
Do ostatniej chwili myślałem że on będzie przelatywał pomiędzy tymi blokami :o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów