📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@zjerycha
Nie szczęściarz tylko tancerz.A film nadaje się raczej na jakiś portal dla kobiet,a nie na sadola.
Nie szczęściarz tylko tancerz.A film nadaje się raczej na jakiś portal dla kobiet,a nie na sadola.
bardzo ładna, zdrowa kobietka
@boss.
nie gadaj, dobrze czasem popatrzeć na ładną dupcię niż ciągle te wypadki, koty, nożownicy wpierdolownicy i wybuchowe ahmedy.
@boss.
nie gadaj, dobrze czasem popatrzeć na ładną dupcię niż ciągle te wypadki, koty, nożownicy wpierdolownicy i wybuchowe ahmedy.
@up No właśnie. Zwykły taniec.
erotyczny ? w chuj...
w chuj zwykły ten taniec
skończcie pierdolić i do roboty
a laleczka jest zajebista, za-je-bis-ta, zajebiście wygląda i zajebiście się rusza. i raczej to nie jest przypadkowy tancerz, nie wierze, że nie daje mu się bzyknąć
@up Desiree... albo Daniel
skończcie pierdolić i do roboty
a laleczka jest zajebista, za-je-bis-ta, zajebiście wygląda i zajebiście się rusza. i raczej to nie jest przypadkowy tancerz, nie wierze, że nie daje mu się bzyknąć
@up Desiree... albo Daniel
Krótka recenzja:
1. brak jebnięcia
2. brak cycków
3. brak krwi
4. brak flaków
2/10 oglądacie na własne ryzyko
P.s
i tak zwaliłem.....
1. brak jebnięcia
2. brak cycków
3. brak krwi
4. brak flaków
2/10 oglądacie na własne ryzyko
P.s
i tak zwaliłem.....
Szczęściarz to ten co ją rucha a nie pajacuje w rytm muzyki.
Zajebista dupa i niezła praca bioder - ale mógłby się kurwa chuj ogolić!
No i co z tego ze dobry denser... I tak jej nie rucha.przynajmniej na filmie
Latynosi jeżeli chodzi o muzykę są zajebiście. Teraz...w głowie odpalcie sobie rap i tłerking...
Taniec w POLSCE ... wydajesz tysiące złotych na lekcje , uczysz się wielu tańców ... więc potem idziesz na parkiet a tam co ? gówno na nogach które byle jak się giba w rytm lub udaje że cipka ją swędzi ... bo w naszym kraju 1/30 facetów potrafi tańczyć coś a kobieta może 1/24 ... :/ większość od murzynów zrzyna machanie dupą przy jajkach partnera lub machanie rękami jak na lotniskowcu flagami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów