Ciekawe, co na to miłośnicy zwierząt?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Dyskwalifikacja za brak regulaminowych ostróg i odpowiedniej muzyki do programu...
Miłośnicy zwierząt mają tu najmniej do powiedzenia. Starzy górale pamiętają oburzenie tematem z kotem, który o płot się obił, a do kosza trafił. Teraz jest tu taka posucha, że pewnie taniec na czarnym, (politycznie niepoprawnym)
koniu przejdzie. Ja nie polubię, bo psy i konie szanuję.
Doktor kropka sylwia spurkinini dostała by zawału
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
staremu na brzuchu mogłaby tak potańczyć :/
Takiej to musi fajnie cipka pachnieć.
Taniec na koniu zboczeńcy.
koń całą 3 powinien wydymać za kare !
To jakis festyn dla przyjebów, przecież poza brakiem sensu tańczenia na leżącym koniu, też nie za dobrze to wygląda, a już zwłaszcza ten typek , jeszcze myśli że porucha a byłby to w stanie robić nawet tam na tym koniu jakby tylko dała.
A to nie jest przypadkiem masaż tajski stopami?
On wgl jeszcze żyje? Niby związane nogi, ale wygląda, jakby był już poza
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów