📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jeszcze kurwa więcej wrzucajcie tych zjebanych filmików jak ktoś wysiada w trakcie jazdy
floverinho napisał/a:
jeszcze kurwa więcej wrzucajcie tych zjebanych filmików jak ktoś wysiada w trakcie jazdy
Przecież nikt Ci nie każe tego oglądać! Nie pasuje? Scroll'uj dalej!
co to za pokurwiona moda?
Tych wszystkich debili powinno sie reedukowac poprzez wystrzelenie całego magazynka Glock'a-18 w tył głowy
Tych wszystkich debili powinno sie reedukowac poprzez wystrzelenie całego magazynka Glock'a-18 w tył głowy
@up już ci chciałem napisać, że powinieneś się uczyć na kartkówkę z maty, ale sobie przypomniałem, ze przecież są wakacje..
mygyry napisał/a:
(...) dorosły cap słucha jakieś latynoskie disco polo i jeszcze takie szopki odpierdala?
Barani łbie! Zarówno on, jak i ta kobieta, która krzyczy na niego- po portugalsku lub hiszpańsku- są Latynosami...
n
No shit Scherlock
Salieri16000 napisał/a:
mygyry napisał/a:
(...) dorosły cap słucha jakieś latynoskie disco polo i jeszcze takie szopki odpierdala?
Barani łbie! Zarówno on, jak i ta kobieta, która krzyczy na niego- po portugalsku lub hiszpańsku- są Latynosami...
No shit Scherlock
Mój stary jest fanatykiem teorii spiskowych i mówi, że to mechanicy wprowadzilii ten trend, żeby mieć co naprawiać.
Co to za spierdolona moda znowu.Czekam na filmik na hardzie jak jakąś kurwe która tak pajacuje rozjedza samochód.
Śmierdzący fejk. A ogólnie to następny czelendź dla debilów z mózgiem pierwszego lepszego żyda.
suno.com/song/a1a8cf9f-5345-47cb-b30c-a8eaf299502d
suno.com/song/c42ea8d2-58c2-4aa9-833d-c223252e6a41
"Operacja specjalna" Putina to operacja wymierzona w Polskę.
Transfer dziczy wrogiej Polsce - uchodźcy.
Transfer dziczy wrogiej Polsce - uchodźcy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów