📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przekaz Marilyna Mansona ponadczasowy - nie mogę znaleźć odpowiedniego cytatu ale pamiętam, że już na początku kariery czyli w latach 90' mówił, że żyjemy w czasach gdzie z morderców, kryminalistów robi się gwiazdy, a ich twarze zdobią okładki różnych poczytnych czasopism. nie spodziewałem się, że doświadczymy tego tak dobitnie na nszym rodzimym podwórku...
I bedzie mu rodziła dzieci
garota napisał/a:
A nie można stworzyć programu "Koniec z więźniami"? W niedzielę o 20:00 wszyscy siedzieli by przed TV żeby zobaczyć kto i w jaki sposób zostanie wyeliminowany ze społeczeństwa. Waśniewską by się wsadziło w worek po ziemniakach i tak zrzucało z coraz to większej wysokości. Tak żeby łamały się powolutku wszystkie jej kości, żeby powoli dostawała wewnętrznego wylewu i skończyła w palpitacjach rzygając krwią.
ja to już kiedyś proponowałem. Ale w formie filmu piła. By się smsami losowało jak mają ginąć. słałbym jak pojebany.
@garota
Oglądałeś kiedyś "The Running Man"? Podobny do Twojej wizji. Polecam.
Oglądałeś kiedyś "The Running Man"? Podobny do Twojej wizji. Polecam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów