📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A nie można stworzyć programu "Koniec z więźniami"? W niedzielę o 20:00 wszyscy siedzieli by przed TV żeby zobaczyć kto i w jaki sposób zostanie wyeliminowany ze społeczeństwa. Waśniewską by się wsadziło w worek po ziemniakach i tak zrzucało z coraz to większej wysokości. Tak żeby łamały się powolutku wszystkie jej kości, żeby powoli dostawała wewnętrznego wylewu i skończyła w palpitacjach rzygając krwią.
garota ale z jury czy bez? w tancu z gwiazdami w sumie jury jest wiec by sie przydało . Ciekawe jestm reklam w przerwie takiego programu . Wasniewska to dobra w skokach narciarskich dobry timing na progu ma
Szkoda tylko, że Waśniewska nie miała uczciwego procesu, tylko medialną szopkę, śledztwo było totalną żenadą (gdyby nie Rutkowski to policja pewnie do teraz by szukała nieistniejącego porywacza), a wyrok wydany był pod presją opinii publicznej. Poza tym żaden z przedstawionych dowodów nie wskazuje jednoznacznie, że było to zabójstwo z premedytacją i nie zdziwiłbym się jakby dowody były sfabrykowane. Nie twierdzę że jest całkowicie niewinna, ale za chuja dzwona nie było to zabójstwo.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Bongman masz rację , tylko czasem jest tak ( prawie zawsze) jak media czegoś nie rozgłośnią to policja i inne organy NIC nie robią . Nie popieram działań mediów , ale u nas nie wiem czemu czy w durnej administracji osiedlowej czy policji NIC NIE ROBIĄ dopóki ich sie nie przycisnie . Zajmują sie takimi bzdurami że masakra ( kolega znalazł telefon , oddał właścicielowi a teraz łazi po sądach bo chłop go podał a policja ma pretensje że do nich sie nie zgłosił najpierw) ale w sprawach ważnych takich jak Waśniewska , Trynkiewicz jak dzieci bezradni . Tak jak napisałes ja tez tak uwazam że żeby nie Rutkowski to by szukali porywacza
nauczyciel wychowania fizycznego
Jeszcze trochę a doczekamy się symulatora Trynkiewicza albo jego podobizny w reklamach ;/
@2xUp tobie debilu perm bana za ten nick
facebook.com/mariusz.trynkiewicz z tego fanpage
Kurwa przez takich imbecyli jak autor tematu te osoby są znane. Gdyby nie ten cały medialny cyrk Trynkiewicz powiesiłby się w celi przed wyjściem, albo by go po prostu wypuścili bez ochrony główną bramą i prędzej, czy później ktoś by go zajebał. Ale zrobiono to wszystko w świetle kamer i mamy co mamy, muszę zapierdalać i płacić podatki, żeby bandyta miał ochronę, a media robią na tym kasę.
Drogi Autorze, pomyśl zanim kolejny raz przyczynisz się do ich popularności.
Drogi Autorze, pomyśl zanim kolejny raz przyczynisz się do ich popularności.
Czytałem gdzieś, że trynkiewicz ma mieszkać na Wrocławskim kozanowie. Czy to prawda?
Kurwa, na pierwszy rzut oka myślałem że baba na widowni trzyma miecz świetlny...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów