Tędy nie przejadą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tędy nie przejadą
to się wyklepie
Może ktoś powiedzieć bo nie zauważyłem, czy otworzyły się poduszki powietrzne.
Shanttyy napisał/a:
Gdzieś w Polsce seba płacze za BMW
Seba płacze a Janusz kręci wąsem i myśli jak to jeszcze można wyklepać
O jebany. Zapierdala tym czołgiem.
LuzaQ napisał/a:
wyjety silnik i wybebeszony srodek..
Nawet jeżeli wybebeszony, jeśli wyjęty silnik, sądzisz, że 100kg blok aluminium jakim jest silnik, lub wnętrze (fotele, boczki drzwi, podsufitka itp) miałyby jakikolwiek wpływ na wynik? Leopard 2 waży ok 50 ton i zakładając, że leciał na pełnej kurwie (ok 70 km/h) to równie dobrze przejechałby tak po twoim wybebeszonym łbie.
jak nie to osobiście wyjebałbym temat, gdybym mógł
Już widzę czerwonych śpiewających "NO PSARAN"
rai87 napisał/a:
Nawet jeżeli wybebeszony, jeśli wyjęty silnik, sądzisz, że 100kg blok aluminium jakim jest silnik, lub wnętrze (fotele, boczki drzwi, podsufitka itp) miałyby jakikolwiek wpływ na wynik? Leopard 2 waży ok 50 ton i zakładając, że leciał na pełnej kurwie (ok 70 km/h) to równie dobrze przejechałby tak po twoim wybebeszonym łbie.
Widocznie koleś myślał że silnik w aucie waży tonę LOL.
Może za parę lat będzie można wykupić sobie jazdę takim cackiem jak już zastąpią je czymś innym. Miałem okazję prowadzić 5 bestii na gąsięnnicach. 4 lżejsze takie jak Alvis Stormer HVW, FV432 Trojan, FV432 personal Carrier, Abbot Mobile Gun i jeden ciężki 55 tonowy Chieftain.
Właśnie w Chieftain spotkała mnie ta przyjemność rozjechania Astry ate niestety z prędkością pełzającego żółwia. Czołg co prawda można było prowadzić z pedałem w podłodze ale nawet w tedy z silnika o mocy 750 koni osiągało się zawrotną prędkością około 40-45 kilometrów na godzinę. do tego chujowy system skręcania i półautomatyczna skrzynia z dźwignią zmiany biegów jak przy motorynce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów