📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zawsze mnie zastanawiało kim trzeba być żeby latać takim sprzętem....
Pilotem.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
a za 9 miesiecy wyjdzie z niego maly bombowiec
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Cały Polski budżet obronny (38mld PLN) starczyłby raptem na 13 takich. Najdroższy samolot ever...
@gregor40 Polski budżet nie starczyłby na tyle B2
cena dolara około 2,5 zł
cena B2 średnia 2 mld $
38 mld PLN/2,5 =15,4 mld $/2 mld$ = 7
Powodzenia z matematyką
cena dolara około 2,5 zł
cena B2 średnia 2 mld $
38 mld PLN/2,5 =15,4 mld $/2 mld$ = 7
Powodzenia z matematyką
@Brutusx Na obecną chwilę uśredniony kurs dolara amerykańskiego $ to 3,74zł
więc raczej 5
więc raczej 5
gregor40 napisał/a:
13
Brutusx napisał/a:
7
cxkiller napisał/a:
5
Kurwa mać, do południa będziemy musieli 4 oddać
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
No jakby doliczyć jeszcze wyszkolenie pilotów, techników, koszty obsługi itd... to może by nam na jeden starczyło.
Za to świnie w sejmie mają coraz więcej...
Za to świnie w sejmie mają coraz więcej...
@gregor40
Zakup to jedno, trzeba jeszcze to utrzymać Chyba, że miałyby stać w hangarach i ładnie wyglądać
Zakup to jedno, trzeba jeszcze to utrzymać Chyba, że miałyby stać w hangarach i ładnie wyglądać
Pilotem.
A nie Bo Pilotem Astronautą
Zawsze mnie zastanawiało kim trzeba być żeby latać takim sprzętem....
Pilotem.
A nie Bo Pilotem Astronautą
GhostRider32 napisał/a:
@gregor40
p...]Chyba, że miałyby stać w hangarach i ładnie wyglądać
o to to to. kolega ma już zagwarantowaną posadę przy zarządzaniu sprzętem wojskowym w naszym kraju ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów