Polak potrafi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Polak potrafi
Tankowanie przez pachołek to zdecydowanie wersja polska. W wersji rosyjskiej dodatkowo doszłoby do pożaru lub eksplozji.
Jeszcze fajka obok
opary oleju napędowego się nie palą
ale jak sie typ pod koniec nachylił z fajką do tego pachołka to miałem nadzieje że chociaż mu brwi opali
I co kurwa ,źle? lepiej być jebanym angolem co do wkrecenia żarówki zakłada kamizelke odblaskową ,ma trzy rodzaje drabin , i wyłacza prąd w połowie miasta ? Polacy szukają rozwiązana nie problemów ,a że ty na taki pomysł nie wpadłeś to sie przynajmniej nagrasz pokażesz innym. Pozatym geniusze sprawdzie temp. zapłonu diesla fajką a nawet zapalniczka go nie podpalisz.
Kaszysz,
od tego są filtry paliwa żeby to wychwycić. Jednorazowo wątpię żeby zaszkodziło to czemukolwiek, a zadanie wykonane ;]
od tego są filtry paliwa żeby to wychwycić. Jednorazowo wątpię żeby zaszkodziło to czemukolwiek, a zadanie wykonane ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów