📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ahahahahahaha czy to jest sadystyczny pogrzeb? ale z drugiej strony to jak bardzo trzeba mieć nasrane w głowie, żeby założyć sobie taką maskę na twarz
Moc Energia Amfetamina
I will wear you like a condom.
PartizantPń napisał/a:
Polecę klasykiem - 2 bomby atomowe na jeden kraj, to za dużo.
Nie wiedziałem, że na kraje hiszpańskojęzyczne też zrzucano atomówki, człowiek się cały czas uczy, nie zawsze od mądrzejszych od siebie
Pewnie był fanem industriala. Uśmiałem się. Najlepszy pogrzeb ever:D
-Ernest Hemingway
Dobra to teraz poprosze o tytuły tych młucek
Zastanawia mnie kim był gościu i za co zginął skoro na jego pogrzebie jest kilku policjantów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów