Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Próbujesz zaistnieć jako mistrz ciętego języka i krytyki ? Biednyś człeniu, biednyś... Swe zabawy z żabami i inne fetysze zachowaj dla siebie. Łorsoł... i wszystko jasne.
tak więc cie rozczaruję:
nie próbuję zaistnieć... ble ble...
próbuję ci powiedzieć, że jesteś idiotą
postaraj się czytać ze zrozumieniem (drugi wers od góry, pierwsze słowo)
daj znać jak poszerzysz skila
tak więc cie rozczaruję:
nie próbuję zaistnieć... ble ble...
próbuję ci powiedzieć, że jesteś idiotą
postaraj się czytać ze zrozumieniem (drugi wers od góry, pierwsze słowo)
daj znać jak poszerzysz skila
idiotą jesteś ty, jeśli bronisz bronka. jeszcze większym, jeśli na niego głosowałeś.
tak głosowałem na niego i chuj jestem z tego dumny
mamy prezydenta który szczela do kaczek, potrafi upierdolic kawal deski, powiesi obraz czy wywierci dziure, co z tego że pisze z błędami, przynajmniej wiadomo że to jego slowa, większosc dzieciaków sie tu wyrażających nie wie jak się nazywa owa tarcza prezydenta, tylko narzekać kurwa a robic nima komu
tak głosowałem na niego i chuj jestem z tego dumny
Prezydent kraju to nie pan Czeciu złota rączka po zawodówce, tylko elokwentny, wykształcony człowiek, posiadający szeroką wiedzę na temat polityki, znający ortografię i etykietę przy stole. Tak jest w cywilizowanych krajach, u nas odwrotnie, ale co się dziwić jak jeszcze głupsi ludzie od niego głosują. A z czego ty tak kurwa dumny jesteś , że kiedy nie wyjdzie ta karykatura prezydenta to narobi wstydu i obciachu? Prezydent motłochu!
Nie broniąc gajowego to brak wykształcenia miał Wałęsa i Kwaśniewski a wpadki zdarzają się prezydentom i politykom na całym świecie.
W rzeczy samej, TW Bolek - tuman po zawodówce, donosił na własnych przyjaciół, cham nieokrzesany prostak, swoją karierę polityczną zaczynał już w młodości, oddając urynę do miejcowej chrzcielnicy. Kwachu - cwaniaczek lewicy, przekręciarz, ojszczypłot i zachlejmorda. Komor przy nich to i tak odrębna liga debilizmu
Co do Kaczora, był jaki był, przynajmniej był wykształcony, a tak pluliście zwierzęta...
A tak poza tym, to co w tym kurwa śmiesznego, czy poniżającego że tnie deskę? czy jakby wasz sąsiad, albo ojciec ciął deskę to stanęlibyście obok i zaczęli się brechtać albo hejtowac?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów