📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jad Kiełbasiany napisał/a:
Borat i budowa tarczy antyrakietowej.
ja bym ujął to tak:
idiota napisał/a:
temat z dupy
jak nie masz na piwo to weź się czymś normalnym zajmij..., dmuchaj żaby, albo co...?
a nie spamuj(!) bo taką wyczaiłeś sobie pracę z ogłoszenia...
Bronislaw Komorowski
rzepich napisał/a:
ja bym ujął to tak:
idiota napisał/a:
temat z dupy
jak nie masz na piwo to weź się czymś normalnym zajmij..., dmuchaj żaby, albo co...?
Próbujesz zaistnieć jako mistrz ciętego języka i krytyki ? Biednyś człeniu, biednyś... Swe zabawy z żabami i inne fetysze zachowaj dla siebie. Łorsoł... i wszystko jasne.
gajowy buduje leśniczówkę
@UNAX
KURWA nie przeklinaj !
KURWA nie przeklinaj !
Komorowski se dorabia malo mu jeszcze
Jad Kiełbasiany, Twój stary to prezydent?
Szeryfian napisał/a:
Jad Kiełbasiany, Twój stary to prezydent?
Gdyby mój stary był Bronkiem, to zrobiłbym w chacie pucz
rzepich napisał/a:
Ale ty jesteś ciemny . Popatrz na tagi, typ napisał "bul", takiego ortografa walnął Komorowski. A na zdjęciu jest ktoś podobny do niego. Już wiesz po co to wrzucił? Łapiesz, kumasz, rozumiesz?
ja bym ujął to tak:
idiota napisał/a:
temat z dupy
Jestę Bronkię?
rzepich napisał/a:
ja bym ujął to tak:
idiota napisał/a:
temat z dupy
Przecież ty jesteś psychol, wystarczy przeczytać parę Twoich postów, strach się bać. Powinieneś dostać porządną lewatywę w postaci combo warnów, taka terapia miesięczna
Ciąg dalszy zabawy naszego prezydenta w stolarza znajdę na hardzie ?
No i szacun dla gościa, że potrafi więcej niż klikać. Większość gimbazy nie potrafi gwoździa w ścianę wbić, a co dopiero kawałek drewna prosto uciąć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów