Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przydał by się mróz -30 °C na podlasiu...
I zaczęli by przez zamarznięty Bug przełazić.
I zaczęli by przez zamarznięty Bug przełazić.
Raczej wpadać przez lód do mroźnej rzeki.
Wreszcie o nas pozytywnie na świecie zaczynają mówić, jakiś tam respekt nasze służby budzą, Unia nawet nas jednogłośnie popiera w tej dziedzinie....no i się dogadują nad naszymi głowami.... to nie może być przypadek, idzie wojna jak chuj.....
No właśnie... Tylko gadają, a FRONTEXu dalej, jak nie wysłali, tak nie wysyłają
Jak nie lubię zimy i zimna to z utęsknieniem wypatruje dziadka mroza nadchodzącego ze wschodniej granicy.
Niestety jest i 2 strona medalu czyli gdy przyjdzie siarczysty mróz to białoruskie służby prawdopodobnie zadbają o swoich przyjaciół stawiając im ogrzewane namioty poczekają aż rzeka zamarznie i tamtędy będą próbować przeprawiać ciapaków.
powinniśmy cofnąć te zasieki o 500 metrów. Migranci nie mogli by dostać żadnego wsparcia ze strony Białorusi w tym namiotów czy ogrzewania (chyba że ich sg weszła by na tyretorium NATO), można by ich wtedy wyłapywać, aresztować czy w skrajnej sytuacji strzelać gumowymi czy nawet ostrymi. Teraz bezkarnie napieprzają w naszych kamieniami i dostają po oczach laserami/reflektorami, a nasze służby stoją jak te pizdy, bo za zasiekami to już inne państwo...
Wtedy będąc na naszym terytorium my będziemy za nich odpowiadać w całej opinii publicznej na świecie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów