Miałem 11 lat gdy zmarła moja Mama, został mi jedynie Tata i moja siostra. Wszystko było w porządku Tata dobrze zarabiał i dbał o nas i starał się abyśmy nie myśleli za dużo o tej tragedii. Trzymał wszystko w ryzach, robił obiady, prał sprzątał i w ogóle... Miał jednak od tamtej pory bardzo dziwną schizę. Regularnie co tydzień we wtorek (data śmierci mojej mamy) kładł nas jak zawsze spać a sam szedł do toalety gdzie zaczynał krzyczeć i płakać oraz uderzał pięściami w ściany. Z czasem zaczęły powstawać dziury w ścianach i Tata je regularnie gipsował. Gdy byłem już starszy zapytałem czy mogę mu jakoś pomóc, on spojrzał na mnie i rzekł "bądź tylko dobry jak Twoja Mama". Skończyłem studnia, młodsza siostra liceum i Tata kupił mi oraz siostrze mieszkania a potem powiesił się w tej łazience... koniec
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wymyślone wczoraj pod wpływem Przepraszam, że niektórych zrobiłem w chuja, ale na prawdę mam teraz niezłą bekę
Chciałem się wypowiedzieć o tym co napisał autor, ale przeczytałem komentarze na SAMEJ pierwszej stronie, i myślę, że chłopki z gimbazy/technikum powinni przestać być smiesznymi na siłę. To już żałosne.
jeśli to prawda to przykro mi.
Ale był dobrym ojcem. wychował Was i zapewnił przyszłość a dopiero później ze sobą skończył. niewielu by wytrzymało
Byłby tchórzem, nie dobrym ojcem. Nie można godnie umrzeć, godnie można tylko żyć.
W tą historyjkę mogło uwierzyć tylko paru gimbów. Kogo w Polsce stać na kupno dwóch mieszkań, wychowując do tego dwójkę dzieci? Chyba że tym ojcem byłby Lepper.
co Ty kurwa na litość chcesz mnie wziąć?
We wtorki zamiast kibla mógł chodzić do dobrego burdelu. Nie byłoby tragedii.
Utrzymać dwójkę dzieci, jednego posłać na studia i kupić mieszkania dwa... (Najpewniej fake...)
Przeczytałem jeden komentarz... akurat autora... "Wymyślone wczoraj pod wpływem Przepraszam, że niektórych zrobiłem w chuja, ale na prawdę mam teraz niezłą bekę "
283 idiotów, którzy wierzą w bajki... to jest straszniejsze, bardziej ponure niż oderwane kończyny, Auschwitz i wszystko co na co dzień można tutaj spotkać...
Ja mam dosyć podobną historyjkę, ale prawdziwą. Jest nudna i sam sobie nie współczuję... nie wiem czemu nie kocham swej rodziny...
Piwko leci oczywiście
Przeczytałem jeden komentarz... akurat autora... "Wymyślone wczoraj pod wpływem Przepraszam, że niektórych zrobiłem w chuja, ale na prawdę mam teraz niezłą bekę "
283 idiotów, którzy wierzą w bajki... to jest straszniejsze, bardziej ponure niż oderwane kończyny, Auschwitz i wszystko co na co dzień można tutaj spotkać...
Ja mam dosyć podobną historyjkę, ale prawdziwą. Jest nudna i sam sobie nie współczuję... nie wiem czemu nie kocham swej rodziny...
Piwko leci oczywiście
fashX napisał/a:
Wymyślone wczoraj pod wpływem Przepraszam, że niektórych zrobiłem w chuja, ale na prawdę mam teraz niezłą bekę
Taaa... Teraz tak mówisz.
w tym temacie jest chyba więcej "współczuję" niż na całym sadolu. ktoś raz napisał "współczuję" to już nagle wszyscy... jebani hipokryci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów