Miałem 11 lat gdy zmarła moja Mama, został mi jedynie Tata i moja siostra. Wszystko było w porządku Tata dobrze zarabiał i dbał o nas i starał się abyśmy nie myśleli za dużo o tej tragedii. Trzymał wszystko w ryzach, robił obiady, prał sprzątał i w ogóle... Miał jednak od tamtej pory bardzo dziwną schizę. Regularnie co tydzień we wtorek (data śmierci mojej mamy) kładł nas jak zawsze spać a sam szedł do toalety gdzie zaczynał krzyczeć i płakać oraz uderzał pięściami w ściany. Z czasem zaczęły powstawać dziury w ścianach i Tata je regularnie gipsował. Gdy byłem już starszy zapytałem czy mogę mu jakoś pomóc, on spojrzał na mnie i rzekł "bądź tylko dobry jak Twoja Mama". Skończyłem studnia, młodsza siostra liceum i Tata kupił mi oraz siostrze mieszkania a potem powiesił się w tej łazience... koniec
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
jeśli to prawda to przykro mi.
Ale był dobrym ojcem. wychował Was i zapewnił przyszłość a dopiero później ze sobą skończył. niewielu by wytrzymało
Ale był dobrym ojcem. wychował Was i zapewnił przyszłość a dopiero później ze sobą skończył. niewielu by wytrzymało
To ja twój ojciec! Piszę zza światów - Jezus pozwolił mi skorzystać z neta.
Masz wpierdol za to, że powiedziałeś wszystkim, że płakałem Ty mały chuju!
Masz wpierdol za to, że powiedziałeś wszystkim, że płakałem Ty mały chuju!
Jeśli to prawda to masarka ziomek, dobry człowiek z Twojego ojca. Takiego to ze świecą szukać.
Gówno prawda. Gdybym gipsował dziury przez kilka lat, za chuj nie byłoby mnie stać na dwa mieszkania, a gdybym pięścią mógł zrobić dziury w betonie w blokowisku, to moje dzieci mieszkałyby w Hollywood i nie musiałyby nakurwiać na Sadolu, a i na nazwisko miałbym Lee...
@zakrat czy ty myślisz że wszystkie ściany są z betonu ? wiesz co to jest kartongips ?
Niewykafelkowana łazienka?...
Hola, hola, ja już rozporek otwieram a ty mi z takim czymś wyjeżdżasz... no niemiły jesteś.
Zazdroszczę Ci. Ja się wychowuję bez ojca od 4 roku życia, odwiedzałem go co tydzień w do jakiegoś czasu, potem przestałem się z nim praktycznie widywać. Nienawidzę typa, zarabia około 16 tysięcy na miesiąc, a na urodziny dostałem od niego 50 złotych. Jeszcze chuj płaci możliwie najmniejsze alimenty, mimo, że z matką wiążę ledwo koniec z końcem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów