📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Daty i godziny ze zdjęć sugerują, że to fejk.
Właśnie Angel, jak to dalej się potoczyło? Degustacja pozwoliła trafnie ocenić rocznik jej chłopa?
TB303 napisał/a:
A mnie tak ta romantyczna historia urzekła, że jakąkolwiek logikę i fakt fejku, odrzucam na dalszy plan. Czekam na rozwój wydarzeń!
Właśnie Angel, jak to dalej się potoczyło? Degustacja pozwoliła trafnie ocenić rocznik jej chłopa?
DiKarpio napisał/a:
Daty i godziny na ze zdjęć sugerują, że to fejk.
A mnie tak ta romantyczna historia urzekła, że jakąkolwiek logikę i fakt fejku, odrzucam na dalszy plan. Czekam na rozwój wydarzeń!
Angel... ja wiem, że to ma być prześmiewcze, ale kurwa... są pewne granice. Zaraz będzie w robocie uBlock...
W sumie skoro i tak jest już abominacją i starym kazirodczo-sodomicznym zbokiem, to lepiej żeby lizał pranie niż gwałcił córkę.
To jest zbyt pojebane nawet jak na mnie...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Pierdolę przeciniki
Robiłem tak z gatkami sąsiadki
Grüß Gott
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów