Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Stara kurwa też idzie i nie reaguje. Trauma dzieci. Katastrofa 3 pokoleń na jednym obrazie. Tamte narody to juz na zawsze będą pierdolnięte...
a co ma zrobić? stara babcia dostanie lepe od takiego narkusa to na chuj sie ma wpierdalać? mozesz zajebać peleryne superbohatera i nawracać ludzi jak takiś kozak.
a jak wiadomo
kozak w necie pizda w świecie
- daj ręke daj ręke, łatwo powiedzieć. Was tu sześciu, a ja ręce mam dwie"
Stara kurwa też idzie i nie reaguje. Trauma dzieci. Katastrofa 3 pokoleń na jednym obrazie. Tamte narody to juz na zawsze będą pierdolnięte...
A Ty myślisz, że w Polsce by ktoś zareagował? Każdy cwany w internecie, ale jak widzi wypadek czy takie zdarzenie w rzeczywistości to myśli sobie na zasadzie "a co ja będę sobie robił problemy.. ktoś zaraz podejdzie i się tym zajmie".
a co ma zrobić? stara babcia dostanie lepe od takiego narkusa to na ch*j sie ma wpie**alać? mozesz zaj***ć peleryne superbohatera i nawracać ludzi jak takiś kozak.
a jak wiadomo
kozak w necie p*zda w świecie
Jak to co ? narobic rabanu dzieci uspokoic zaopiekowac sie nimi .Wystarczy wykonac pierwszy krok a z dziesieciu przechodniow dwoch zareaguje .Cpun taki wystrzelony ze lepe to on moze jedynie przyjac na pysk kurwa to bydle ledwo stoi .
tatuś za młodego ćpał różne gówna ale teraz jest już dorosły i odpowiedzialny...
No śmieszny w chuj jesteś za co dostałeś całego jednego browara jak widzę. Chcesz być sarkastyczny ale to też ci nie wyszło. Dzieciaki powinne być mu odebrane a koleś na leczenie i tyle w temacie. Jak chcesz zabłysnąć to na przyszłość musisz się bardziej postarać.
No śmieszny w chuj jesteś za co dostałeś całego jednego browara jak widzę. Chcesz być sarkastyczny ale to też ci nie wyszło. Dzieciaki powinne być mu odebrane a koleś na leczenie i tyle w temacie. Jak chcesz zabłysnąć to na przyszłość musisz się bardziej postarać.
mam pewną dawkę uznania że zajarzyłeś o kim to...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów