📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niema to jak tatuś robiący dziecko w chuja
O to Chyba Jackson Za Bajtla
ja pierdole może jeszcze wrzuccie kilka śłitaśnych fotek kociaków i jakieś inne gówna. nie ten portal.
Czemu nie ten portal ?
Przewija sie tu tyle syfu to i na to sie miejsce znajdzie
Zreszta sama frajda przebijac sie przez syf do tych perełek gdzie komus dzieje sie krzywda ;P muhyhyhy
Przewija sie tu tyle syfu to i na to sie miejsce znajdzie
Zreszta sama frajda przebijac sie przez syf do tych perełek gdzie komus dzieje sie krzywda ;P muhyhyhy
Ja pierd*lę, jakie to słodkie... :*
tak powstają sadyści
Mój ojciec do tej pory robi mnie w chu... Albo lepiej nie, bo zaraz powiedzcie, że mi go gdzieś wsadza, więc: Mój ojciec do dziś robi mi różne dziwne kawa... Kurwa zaś źle brzmi. Mój ojciec ciągle robi mnie w koni... Zaś ;/ Ciągle mnie nabiera mój tata. Tylko teraz w trochę inny sposób (nie taki jak myślicie, zboczeńcy).
A mnie skojarzyło się z asdfmovie , z początkiem chyba pierwszej części. Też było , że "mam twój nos" i nagle wpada policja "on ma nos!" i strzelają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów