18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Taxi driver vs uber driver
Cloverface • 2018-08-13, 18:34
Ogólnie to zabawna jest trochę ta walka taxi i ubera. Rozumiem, że jedni płacą inni nie płacą daniny na kraj, jednak wychodzi tu często wieśniactwo obu stron.

A tu dam - NASZE, POLSKIE:
ukryta treść

A tu nawet wypowiedź eksperta

Zgłoś
mygyry 2018-08-13, 18:43 73
Ta walka UBER - TAXI idealnie pokazuje jak ludzie są już pojebani umysłowo od dymania ich przez państwo, Taxiarze nie strajkują, żeby mieć mniejsze koszty, łatwiejszy dostęp do świadczenia usług transportu, ale żeby dojebali innej grupie, żeby mieli tak samo przejabanie i drogo jak oni, czy to nie świadczy o niewolnictwie umysłowym?
Zgłoś
~Velture 2018-08-13, 18:44 26
Uwielbiam pierdolenie, że nie płacą zusu. Zakładają działalność gospodarczą robiąc na uberze i płacą. A jak nie działalność to mają inną stałą robotę i tam zus leci.

Pierdolenie taryfiarzy zajebiste zawsze o tym.
Boli bo oni kurwa liczą jak żyd za matkę a uber ma w miarę normalne ceny.

Jak ktoś mi znajdzie cierpiarza który z korpo jest i przewiezie mnie z ronda onz na Służewiec w warszawie za <50zł to szacun. Uberem max 30zł.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
mygyry 2018-08-13, 18:57 23
@up przy czym taxiarze to kurwa najwięksi płatnicy ZUS'u 3/4 z nich to wcześni emeryci z mudurówek czy innych górniczych zawodów
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-08-13, 19:09 24
znam kilku cierpów, części żony nie pracują, albo robią że by w domu nie siedzieć, u mnie w bloku jest dwóch, najmniejsze mieszkanie 117m2 ponad 7tyś z m2, mają po dwa trzy samochody, działki z domami, dzieci na drogich studiach, oni mają we krwi takie pierdolenie, te określenia cierp, złotówa nie są wyssane z palca, do tego duża część oszukuje, jeżdżą dłuższą drogą, często mają taksometr tak że przy zmianie biegów na chwilę 2-3 taryfa leci, układy elektroniczne, o układach z dziwkami, night clubami i dilerami nie wspomnę
do tego te ich akcje "społeczne " wymierzania sprawiedliwości
chuj im w te zapocone dupska starym zapasionym knurom, bojkotuję nie korzystam z taxi

Zgłoś
C................s 2018-08-13, 21:38 11
Widzę że niezależnie od szerokości geograficznej, złotówy wszędzie są tak samo zjebani...
Zgłoś
cuurniprime 2018-08-13, 22:34 29

Krótko i na temat
Zgłoś
M................i 2018-08-14, 11:20 2
ten wypowiadajacy sie ekspert ma morde kapo
Zgłoś
kothletino 2018-08-14, 11:46 2
Jakie to są te "niezbędne kwalifikacje" na stanowisko sałaciarza?
Zgłoś
dlwar 2018-08-14, 12:34
Ale ten Pan ekspert ma przepitą buzię, próby wątrobowe pewnie nie za dobre
Zgłoś
Cloverface 2018-08-14, 15:14 10
Kiedyś lachę kładłem na złotówy, tak często nie jeździłem, robili mnie w kutasa jak byłem pijany i trudno. Zdarza się.
Raz - 1 stycznia, rozwalona noga po imprezie. Zamawiam taksówkę, muszę machać do złodzieja żeby łaskawie podjechał pod drzwi, bo jeden krok trwał godzinę bólu. Z wielką łaską podjechał, krzyczał przez okno, że po co ma podjeżdżać - to myślę skoro płace to wymagam... Jedziemy, starszy dziadek, gada ile to nie jeździ na taxi, pytam z kolegą jak tam wieczór, czy w porządku.
Nagle patrze (do mnie było 10 min prostą drogą) a pedał jedzie na około Lublina, znałem na tyle miasto, że wiedziałem co się cuduje. Nie wyjebałem mu dlatego, że miałem kaca i uszkodzoną nogę, albo jestem pizdą. Jednak od tamtej pory widzę zawsze jak Janusz chce mnie wydoić. Bić, pluć na chamów - tyle w temacie.
Zgłoś
latino_lover 2018-08-14, 19:16 2
Klasyk, jakiś taksiarz zakapior będzie mówił o płaceniu zusu i podatków. W Szczecinie gość sobie założył "taxi złotówa" i brał po niskim kursie to regularnie miał problemy z lokalnymi taxi-bandziorami, bo "rynek psuje". Jebane prymitywy z taksówek i ich polaczkowe podejście, nie żeby mieć samemu lepiej, tylko żeby inny miał tak samo chujowo. Tfu
Zgłoś
Soros_Bóg 2018-08-15, 14:27 2
Uber też w chuja wali.
Byłem ujarany jak dzika swinia i był straszny upał.
Pomyślałem sobie wiatrak kupię.
Nie chciało mi się iść a byłem już również najebany więc zamówiłem ubera.
Do sklepu z wiatrakiem miałem 1km.
A on sobie bezczelnie pojechał na około jakieś 5 km.
Wkurwilem się bo dzień wcześniej kierowca ubera z Azerbejdżanu wydymal mnie na 30 zł jak do Explo mnie zawozil.
Skurwesyn miał patent taki.
Gadał do mnie po angielsku a ja z nim po tym angielsku kurwa gadałem popisujac się przy dziewczynie i wtedy pojechał naokoło.
Więc wracając do kierowcy wiazacego mnie do sklepu z wiatrakami pomyślałem sobie o nie kurwa.
Powiedziałem mu: wiem że jedziemy na około i nie radzę Ci mnie wkurwic
Zawiozl mnie na miejsce i nie dostał ani złotówki.
Przerażony odjechał Trzęsac się.
Jak tylko widzisz coś takiego powiedz ze wiesz ze pojechaliscie na około i jak chce to niech wzywa policję.
Nagrywać dyktafonem i korzystaj z GPS w telefonie.
Raz mnie najebanego 7 kilometrów za 74 zł złotówka naliczyl.
Wezwalismy psy które stwierdziły MOJA rację i powiedzieli że jak chce to mogę zapłacić a jak nie to tamten Pan może się stawić na komendzie założyć sprawę która to rozstrzygnie.
I tak można udusić frajera ubera i jego brata zlotowe. I przejazd free.
Zgłoś
wojtasbbi 2018-08-15, 15:46
W Zakopanem taxi i budy wożą ludzi bez wydawania paragonów lewizna pełna gęba
Zgłoś
Noside 2018-08-15, 16:59 3

3:30, jakby ktoś był niecierpliwy.
Janusze pierdolone. Nie umie się prywatnie ogarnąć to się wrzuca w gównokorpo i życie by poświęcił, byle mieć gówniane, ale pozornie stabilne pieniądze.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów