📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Super pomysłowe i zaskakujące, że nie wspomnę już o świetnym wykonaniu. Gdybym nie znał oryginału(gdzie w miejscu allah akbar jest koza) to pomyślałbym że własnie to jest pierwowzór.. Materiał zszokował mnie tak bardzo, że zaczęły trząść mi się ręce z podekscytowania i nie mogę trafić w piwko dla Ciebie.
master0romus napisał/a:
Super pomysłowe i zaskakujące, że nie wspomnę już o świetnym wykonaniu. Gdybym nie znał oryginału(gdzie w miejscu allah akbar jest koza) to pomyślałbym że własnie to jest pierwowzór.. Materiał zszokował mnie tak bardzo, że zaczęły trząść mi się ręce z podekscytowania i nie mogę trafić w piwko dla Ciebie.
Tu Cie muszę zdziwić, w oryginale nie ma kozy
Byłoby tysiąc razy lepsze, gdyby zamiast czterech akbarów byłby jeden akbar a potem trzy różne wybuchy. Jak można zjebać taki potencjał?
Pajacu napisał/a:
Sadistica wykupił szejk jakiś, więc pewnie poleci ban dla autora.
Od akbarów? Sadistic nie uznawał nigdy żadnego tabu i tak ma zostać, jak to się zmieni to ludzi po prostu stąd odejdą.
Pajacu napisał/a:
Sadistica wykupił szejk jakiś, więc pewnie poleci ban dla autora.
Pewnie ten co obraził się, że go "Forbes" za nisko sklasyfikował w rankingu najbogatszych i chce wszystkim teraz pokazać czego on to nie potrafi
master0romus napisał/a:
Jak to nie?
Widziałeś kiedyś owcę na oczy?
Dla przypomnienia:
Owca domowa (Ovis aries) – gatunek hodowlanego zwierzęcia domowego z rodziny krętorogich. Przodkiem były najprawdopodobniej różne podgatunki owcy dzikiej (Ovis ammon). Jak pokazują najnowsze badania przeprowadzone przez genetyków, owce były pierwszymi zwierzętami udomowionymi przez człowieka[1]. Ich domestykacja nastąpiła dwuetapowo. Najpierw udało się to osiągnąć człowiekowi około 11 tys. lat temu - potomkami tych zwierząt są dzisiejsze półdzikie, mocno włochate rasy wciąż hodowane na szkockich wyspach. Drugi raz dokonano tego między VIII a VI tysiącleciem p.n.e. w południowo-zachodniej Azji, na terenie dzisiejszego Iraku i Iranu, prawdopodobnie jeszcze przed rozpoczęciem osiadłego życia w epoce brązu.
Początkowo z owiec uzyskiwano jedynie skóry, mięso i mleko, obecnie również wełnę. Początkowo zwierzę hodowane na terenach górskich i stepowych rozpowszechniło się obecnie w różnorodnych biotopach na całym świecie.
I jeszcze obrazek, cobyś nigdy już więcej się nie pomylił:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów