Niektórych może zainteresować.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to poczekamy i na ps4 kupujemy
Trailery zawsze zajebiste, ale gra pewnie będzie zwykłą napieprzanką z milionem skryptów, słabą fabułą i mizerną jak na dzisiejsze standardy grafiką.
Czarnuchem to ty mnie do niczego nie zachęcisz...
COD Zadnej taktyki tylko idziesz i napierdalasz.
Jak dla mnie COD to 3-4 h zajebistego, interaktywnego filmu. Warto wydać hajs.
@up owszem tak jest, ale co potem? ja duzo grałem w calla MW2 i 3 łacznie 160 godzin, aż nagle zdobyłem BF3...to bylo cos innego...tam kazdy byl wazny a nie ze kazdy mial cie w dupie. I ciągle to samo, do porzygu, technologia drony... CoD skończył sie na Black Ops 2
a mnie to wkurwia. teraz cod bardziej przypomina halo czy destiny.
mam nadzieję że w końcu wrócą do korzeni czyli ww2 lub ewentualnie vietnam.
egzoszkielety czy też inne bzdety nie dla mnie
mam nadzieję że w końcu wrócą do korzeni czyli ww2 lub ewentualnie vietnam.
egzoszkielety czy też inne bzdety nie dla mnie
Szczerze te nowsze Call Of Duty jakoś tak do mnie nie przemawiają, jak te stare (o II wojnie światowej). Cóż mi latanie po pustyniach i strzelanie do arabów czy też jakieś futurystyczne gówno, co innego stare części gdzie strzelało się do nazistów, jestem Polakiem i to mi w duszy gra
Jakby twórcy CoD zrobili po prostu starego dobrego CoD z czasów II WŚ z nową grafiką, większymi mapami, dłuższym czasem rozgrywki etc to by zarobili piździliardy dolarów, czemu do chuja pchają się coraz bardziej w stronę futuryzmu?
Kiedy premiera Call of Duty XIV ?
Mogliby sobie darować wypuszczanie co chwilę nowego CoD i BF bo pogarszają tylko serię. CoD od dawna ssie pałę a BF zaczyna mu dorównywać. Na rynku ewidentnie potrzeba czegoś nowego, świeżego ale po co przeca Kal of Chuj i BeterwDupen się sprzedadzą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów