Ogólnie rzecz ujmując gra polega na zabawie perspektywą. Myślę, że co poniektórym z Was ten pomysł może się spodobać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ogólnie rzecz ujmując gra polega na zabawie perspektywą. Myślę, że co poniektórym z Was ten pomysł może się spodobać
O tej porze to mi się wszystko podoba, a najbardziej muzyka, bo ta jest... ciekawa. Sama gra nie kojarzy mi się z gary modem, nie wiem czemu, takie surowe wszystko jak w HF właściwie. Ale niech będzie.
Edit, można tytuł 1 kawałka skądś?
Edit, można tytuł 1 kawałka skądś?
ciekawe
Jest potencjał na dużą produkcję.
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Można w to zagrać? Jak to znaleźć?
Ma potencjał, dostałoby by się to w ręce jakiegoś twórczego magika to gierka pokroju portala murowana.
Poszperałem. Można to pobrać z tej strony albertbshih.wix.com/home Dalej jest w trakcie tworzenia
Chujowe
polecam tą gierke- dokurwiona w kosmos
youtube.com/watch?v=PgKcENfNaTQ
polecam tą gierke- dokurwiona w kosmos
youtube.com/watch?v=PgKcENfNaTQ
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów