📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Deskoterapia nie ominie nawet telewizora.
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Adriano84 napisał/a:
Tak działa cała rosja
Masz na myśli to, że urządzenia działają po upływie czasu gwarancji?
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
W rubina tak się napierdalało tylko ze z otwartej
Kilka strzałów i złapał obraz
zanim się rozgrzał to mrugał obraz ale kilka strzałów z łapy przyspieszyło proces grzewczy kineskopu
Kilka strzałów i złapał obraz
zanim się rozgrzał to mrugał obraz ale kilka strzałów z łapy przyspieszyło proces grzewczy kineskopu
Legenda głosi, ze wcześniej odbiornik miał obraz czarno-biały.
Starsi użytkownicy pamiętają zapewne taki odbiornik telewizyjny jak Rubin 714.Ważył chyba ze 60kg.
I taka technika jak jebnięcie pięścią z góry ( tak zwany,młot ) działała,jak znikały kolory.
Przynajmniej w przypadku mojego.
Taki oto jegomość.
I taka technika jak jebnięcie pięścią z góry ( tak zwany,młot ) działała,jak znikały kolory.
Przynajmniej w przypadku mojego.
Taki oto jegomość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów