Ile jest płci? Czy można dowolnie zmieniać swoją rasę? Czy pedofilia jest normalną orientacją seksualną?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jednak nic się nie zmieni. Jedni widzą tylko lewice, drudzy widzą prawicę..Jedni jebią drugich ,tak z założenia. Czyli absolutnie powielenie dokładnie tego samego co się dzieję np. w naszym rządzie. czyli zamiast spróbować komunikować się, wypracowywać jakieś mechanizmy porozumienia, tak jak robią naprawdę mądrzy ludzie jest wieczna walka. Ktoś powie, żebym zamknął mordę (już się wystawiłem więc to się stanie. Swoją drogą jestem gotowy na takie poświęcenie) Ale wsyscy wiecie ,że mam rację. Zawsze będą odmienne opinie tak jak z tym świetnym przykładem z cyfrą 9. Ja stoje na gorze ty na dole a posrodku jest narysowana cyfra 9. ja widzę 6 Ty widzisz 9. No i kto ma rację. Także oczywiście można tu lać błoto na siebie bo to forma rozrywki. Ale może też można cos zawalczyć, żeby wszystkim było troche lepiej. Trochę zrozumienia w tym smutnym jak ten film portalu.pozdrawam
Szczerze to nie ogladam takich filmikow i wam rade tez tego unikac ale robcie co chcecie
Lewactwo to robactwo! Ale takie prymitywne żerujące na gównie.
Gdyby lewackie idee zaszczepić do społeczeństw pszczół termitów czy mrówek te by wyzdychały z głodu.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Gdyby lewackie idee zaszczepić do społeczeństw pszczół termitów czy mrówek te by wyzdychały z głodu.
Antifa i lewica łowcy hifa. Dla mnie każdy próbujący usprawiedliwić pedofili powinien dostać darmową porcję ołowiu.
Gender to nie jest płeć.
No i proszę... a wy się o koronowirusa martwicie. W USA maja mózgi bardzo sprane właśnie taką "tolerancją"
Tolerują juz to że będę sie nazywał białym cyganem i mogę się starać o pomoc o mniejszosć narodową
A teraz pytanie :
Trans płciowa kobieta szuka partnera czy partnerki?
Czy ktoś z Hetero ( z Was) był by z Transem kobietą?
Jesli Transpłciowa kobieta wybiera bycie z kobietą - to oznacza że jest facetem
Tolerują juz to że będę sie nazywał białym cyganem i mogę się starać o pomoc o mniejszosć narodową
A teraz pytanie :
Trans płciowa kobieta szuka partnera czy partnerki?
Czy ktoś z Hetero ( z Was) był by z Transem kobietą?
Jesli Transpłciowa kobieta wybiera bycie z kobietą - to oznacza że jest facetem
Jak zwykle przy filmiku z zidiociałą lewicą pojawiają się chujogłowi którzy wycierają sobie mordy prawicą.
Więc tłumacze tak łopatologicznie. Prawica to nie jest przeciwstawny biegun lewicy!!!
Prawica to prawo natury, logika, tradycja, samodoskonalenie,rywalizacja, ciężka praca, naura, głębsze wartości, odpowiedzialność a przede wszystkim wolność. Prawica to szacunek. Prawica to podwalina naszej cywilizacji, wyzbycie się zwierzęcych instynktów.
Lewica to ciągłe przesuwanie granicy spierdolenia. To zezwierzęcenie człowieka i zadeptanie normalności. To rewolucja najgłupszych jednostek w społeczeństwie.
Więc tłumacze tak łopatologicznie. Prawica to nie jest przeciwstawny biegun lewicy!!!
Prawica to prawo natury, logika, tradycja, samodoskonalenie,rywalizacja, ciężka praca, naura, głębsze wartości, odpowiedzialność a przede wszystkim wolność. Prawica to szacunek. Prawica to podwalina naszej cywilizacji, wyzbycie się zwierzęcych instynktów.
Lewica to ciągłe przesuwanie granicy spierdolenia. To zezwierzęcenie człowieka i zadeptanie normalności. To rewolucja najgłupszych jednostek w społeczeństwie.
Jak ten czarny kał mógł być zgwałcony 4 razy? Przez niewidomego?
Ile feministek potrzeba do zmiany żarówki?
.....
bez żartów, feministki nie mogą niczego zmienić.
.....
bez żartów, feministki nie mogą niczego zmienić.
longfly napisał/a:
prawackie smieci -- czego nie rozumiecie jestescie takim samym gownem jak osoby w filmie inne zabarwienie gowna z tego samego szamba
A Ty tak na poważnie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów