18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
nowynick 2020-03-24, 15:47 5

jebać prawicę, jebać lewicę, grunt że koń zwalony...
Zgłoś
supercharger 2020-03-24, 16:19 11
Jednak nic się nie zmieni. Jedni widzą tylko lewice, drudzy widzą prawicę..Jedni jebią drugich ,tak z założenia. Czyli absolutnie powielenie dokładnie tego samego co się dzieję np. w naszym rządzie. czyli zamiast spróbować komunikować się, wypracowywać jakieś mechanizmy porozumienia, tak jak robią naprawdę mądrzy ludzie jest wieczna walka. Ktoś powie, żebym zamknął mordę (już się wystawiłem więc to się stanie. Swoją drogą jestem gotowy na takie poświęcenie) Ale wsyscy wiecie ,że mam rację. Zawsze będą odmienne opinie tak jak z tym świetnym przykładem z cyfrą 9. Ja stoje na gorze ty na dole a posrodku jest narysowana cyfra 9. ja widzę 6 Ty widzisz 9. No i kto ma rację. Także oczywiście można tu lać błoto na siebie bo to forma rozrywki. Ale może też można cos zawalczyć, żeby wszystkim było troche lepiej. Trochę zrozumienia w tym smutnym jak ten film portalu.pozdrawam
Zgłoś
wojtas09999 2020-03-24, 17:10 1
Szczerze to nie ogladam takich filmikow i wam rade tez tego unikac ale robcie co chcecie
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-03-24, 17:10 7
Lewactwo to robactwo! Ale takie prymitywne żerujące na gównie.
Gdyby lewackie idee zaszczepić do społeczeństw pszczół termitów czy mrówek te by wyzdychały z głodu.

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
silwerbalk 2020-03-24, 17:51
O kurwa skoro pułci jest nieskończoność to ja jestem czarnym elfem podziemnym pół krwi indianinem... Ok bo tak chce i
Zgłoś
modoc 2020-03-24, 17:54 5
Antifa i lewica łowcy hifa. Dla mnie każdy próbujący usprawiedliwić pedofili powinien dostać darmową porcję ołowiu.
Zgłoś
gnojarz 2020-03-24, 18:40 1
Korona wirus wiesz kogo atakować
Zgłoś
M00nSpeLL 2020-03-24, 19:19 2
Gender to nie jest płeć.

Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zgłoś
A................r 2020-03-24, 20:06
Mają oni rację trochę, według mnie pedofilia powinna być normalna i traktowana jak orientacja seksualna kolejna, nic w tym złego
Zgłoś
longfly 2020-03-24, 20:17
prawackie smieci -- czego nie rozumiecie jestescie takim samym gownem jak osoby w filmie inne zabarwienie gowna z tego samego szamba
Zgłoś
mr-dupa 2020-03-24, 20:30
No i proszę... a wy się o koronowirusa martwicie. W USA maja mózgi bardzo sprane właśnie taką "tolerancją"
Tolerują juz to że będę sie nazywał białym cyganem i mogę się starać o pomoc o mniejszosć narodową
A teraz pytanie :
Trans płciowa kobieta szuka partnera czy partnerki?
Czy ktoś z Hetero ( z Was) był by z Transem kobietą?
Jesli Transpłciowa kobieta wybiera bycie z kobietą - to oznacza że jest facetem
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2020-03-24, 20:37 4
Jak zwykle przy filmiku z zidiociałą lewicą pojawiają się chujogłowi którzy wycierają sobie mordy prawicą.
Więc tłumacze tak łopatologicznie. Prawica to nie jest przeciwstawny biegun lewicy!!!
Prawica to prawo natury, logika, tradycja, samodoskonalenie,rywalizacja, ciężka praca, naura, głębsze wartości, odpowiedzialność a przede wszystkim wolność. Prawica to szacunek. Prawica to podwalina naszej cywilizacji, wyzbycie się zwierzęcych instynktów.

Lewica to ciągłe przesuwanie granicy spierdolenia. To zezwierzęcenie człowieka i zadeptanie normalności. To rewolucja najgłupszych jednostek w społeczeństwie.
Zgłoś
FloriXx_00 2020-03-24, 20:38
Jak ten czarny kał mógł być zgwałcony 4 razy? Przez niewidomego?
Zgłoś
donkapusta 2020-03-24, 21:06 2
Ile feministek potrzeba do zmiany żarówki?
.....
bez żartów, feministki nie mogą niczego zmienić.
Zgłoś
supercharger 2020-03-24, 21:45 2
longfly napisał/a:

prawackie smieci -- czego nie rozumiecie jestescie takim samym gownem jak osoby w filmie inne zabarwienie gowna z tego samego szamba

A Ty tak na poważnie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów