Oddal się, z tym reżyserowanym gównem...
Jest i pierwszy lewak z bulem dupy.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.jak już znowu musieliście się zesrać na sadolu to teraz proszę rozejdźcie się do domków i uprzejmie dalej trzymajcie głowę w dupie
Q L I M A Xdobrze, już wiemy prawackie śmieci, że hipokryzja jest waszą wizytówką i raz jak wam wygodnie to bronicie płodów, a raz jak wam wygodnie to nawołujecie do mordowania, wieszania itd..
jak już znowu musieliście się zesrać na sadolu to teraz proszę rozejdźcie się do domków i uprzejmie dalej trzymajcie głowę w dupie
O i kolejny zesrany lewak. Skąd tu lyle tego gówna widac dawne gimnazja zamkneli.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.dobrze, już wiemy prawackie śmieci, że hipokryzja jest waszą wizytówką i raz jak wam wygodnie to bronicie płodów, a raz jak wam wygodnie to nawołujecie do mordowania, wieszania itd..
jak już znowu musieliście się zesrać na sadolu to teraz proszę rozejdźcie się do domków i uprzejmie dalej trzymajcie głowę w dupie