Ile jest płci? Czy można dowolnie zmieniać swoją rasę? Czy pedofilia jest normalną orientacją seksualną?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BialyNigger napisał/a:
dobrze, już wiemy prawackie śmieci, że hipokryzja jest waszą wizytówką i raz jak wam wygodnie to bronicie płodów, a raz jak wam wygodnie to nawołujecie do mordowania, wieszania itd..
jak już znowu musieliście się zesrać na sadolu to teraz proszę rozejdźcie się do domków i uprzejmie dalej trzymajcie głowę w dupie
Dobrze, że Twoja matka nie miała takiego poglądu o aborcji jak Ty, bo byś tego komcia nie napisał.
Najważniejsze jest to, że ta grupa społeczna nie poprowadzi żadnego buntu zbrojnego przeciw jakiejkolwiek władzy. A dlaczego ? Ich hoplofobia jest na tyle wysoka, że prędzej sami by się zastrzelili niż przeprowadzili jakikolwiek zamach stanu
Jedyne zagrożenie jakie tworzą te zjeby to darcie mordy, machanie rękami ( jeśli mają obstawę ) no i oczywiście aborcja, bo nienarodzone dziecko im nie odda.
Jedyne zagrożenie jakie tworzą te zjeby to darcie mordy, machanie rękami ( jeśli mają obstawę ) no i oczywiście aborcja, bo nienarodzone dziecko im nie odda.
poligon6 napisał/a:
Jest i pierwszy lewak z bulem dupy.
Wszyscy po Tobie cisnęli, że jesteś lewak, ale od początku wyglądałeś na typowego pojebanego kuca
Gość wygląda, jakby chciał zapukać do drzwi, by porozmawiać o Jezusie.
lewactwo nigdy nie zdechnie . konus bardzo zalezy aby takie scierwo mialo racje bytu.
Mam nadzieję, że każdego z tych lewackich bezmózgowi dopadnie koronawirus i zdegradowana pula genetyczna ulegnie zmniejszeniu.
poligon6 napisał/a:
Jest i pierwszy lewak z bulem dupy.
Poligon to jest jakaś pierdolona zakała tego portalu. Rynsztokowy język, braki w ortografii, chamskie zachowanie, no i przede wszystkim zryty beret. Przez takie chodzące dno wielu normalnych użytkowników tego portalu odejdzie i zostaną same przygłupy. Czy moderatorzy kurwa śpią?
Barnellini napisał/a:
Poligon to jest jakaś pierdolona zakała tego portalu. Rynsztokowy język, braki w ortografii, chamskie zachowanie, no i przede wszystkim zryty beret. Przez takie chodzące dno wielu normalnych użytkowników tego portalu odejdzie i zostaną same przygłupy. Czy moderatorzy kurwa śpią?
Nie zesraj się pizdeczko! Pomóc ci skasowac konto?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów