📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
miałem właśnie to dodawać piwo za to leci, bo aż mnie to oślepiło dosłownie !!
Kurwa, mnie też to razi Niech ci idioci wbiją sobie do łbów: Reni Jósis imbecyle!
TVN kłamie! Chujowa stacja!
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up czyżbyś zwracał się do mnie ?? mówiąc debil ???
Łączę się z TVN'em w bulu i nadziei
@upup
Nie, ogólnie mówiłem. Że jak ktoś na necie, na jakiś forum walnie jakiś błąd to pół biedy, ale jak ktoś to robi w telewizji i pokazuje milionom ludzi co innego.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Nie, ogólnie mówiłem. Że jak ktoś na necie, na jakiś forum walnie jakiś błąd to pół biedy, ale jak ktoś to robi w telewizji i pokazuje milionom ludzi co innego.
BongMan napisał/a:
@upup
a to ok... z tym co napisałeś zgadzam się w 100%
Roszp - kurwa c'mon, przestańcie wrzucać tego Miodka wszędzie gdzie się da .. Powinny za to warny lecieć ...
jakaś Renia dziecko rodzi a ludzi to interesuje?? Ludzie to pojeby...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów