📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakie te bajki w tych czasach są pojebane...
Nie dziwie się, że coraz więcej ludzi wyrasta na takie pierdolone miernoty.
Coś w tym jest. Jak dla mnie to ten serial za niektóre akcje nadaje się do MTV po 22, a nie do CN w środku dnia. Ale ja z racji wieku patrzę na niego z dystansem.
A gdzie jest kabel? Czyżby to był telefon z tych bezprzewodowych?
Cytat:
....a ty nadal oglądasz bajki dla dzieci....
Chcesz mieć temat do zarzucenia jak będziesz wyrywał dzieci w podstawówce?
Velture napisał/a:
....a ty nadal oglądasz bajki dla dzieci....
Chcesz mieć temat do zarzucenia jak będziesz wyrywał dzieci w podstawówce?
Co Ty, wszyscy wiedzą że najlepsze są w przedszkolu!
Ta chodząca "pała" ma wzwód.
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
A gdzie jest kabel? Czyżby to był telefon z tych bezprzewodowych?
Może lepiej się przyjrzyj bo ja tam widzę kabel
te z naszych czasow tez byly psychodeliczne
@Jacooob, jaki kabel widzisz? RJ12, łączący słuchawke z telefonem, anam chodzi o kabel RJ11, taki do interneta 0202122
.Policja. napisał/a:
Jakie te bajki w tych czasach są pojebane...
Powiedział "starzec" wychowany na pokemonach, dragonballach i innych chujach-mujach gdzie trup ścielił się gęsto a krew lała strumieniami. I co, wyrosłeś na psychopatycznego zabójcę? Nie, bo nie w tym rzecz co dane pokolenie ogląda. To wychowanie/internet tworzą idiotów i "miernoty" jak sam ich nazwałeś.
wqrwiony polandball z dziurą na monety.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów