jak ktoś chce, to muzyczkę może sobie wyłączyć, ale wydaje mi się że z dźwiękiem lepiej się wczuć. Enjoy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
jak ktoś chce, to muzyczkę może sobie wyłączyć, ale wydaje mi się że z dźwiękiem lepiej się wczuć. Enjoy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubię takie kawałki. Dzięki takiej muzyce poranny budzik jest skuteczny
@icac Tobie stary w nocy kanalizacje przeczyszcza, pod pretekstem przeczytania dobranocki.
jest piwo za Toola!
Jak chcecie coś porytego to poszukajcie sobie STALAGGH
@babycow spierdalaj słuchać polskiego "rapu". To jest muzyka, to czego ty słuchasz to polscy pseudo-murzyni, którzy chcą być fajni. A piwa od takiego śmieci, gimba i pomiota jak ty i tak nikt by nie chciał więc spierdalaj słuchać pezetów i innych "pseudo-murzynów".
Kurwa mac... ktos wrzuca jakies gowno z chujowa muzyka i teledyskiem do tego, ktorego slucha mod to zostaje na glownej, a jak ktos wrzuci bron boze teledysk z muza ktorej nie slucha mod to odrazu leci do sucharow/tego co sluchaja sadystyczni ludzie!
to gowno niech i tam wyladuje, a nie tak jak moj temat z psychicznym teledyskiem dzialajacym na mozg...
to gowno niech i tam wyladuje, a nie tak jak moj temat z psychicznym teledyskiem dzialajacym na mozg...
jak można "sobie" TOOL`a wyłączyć?! O_o
nie poruchali sobie
Słyszę to pierwszy raz i stwierdzam że sięgnę po resztę kawałków tego zespołu. PIWO
Gary Muwaut napisał/a:
Jak chcecie coś porytego to poszukajcie sobie STALAGGH
dzięki, ostro ryje beret
Lam3rZ napisał/a:
...to gowno niech i tam wyladuje, a nie tak jak moj temat z psychicznym teledyskiem dzialajacym na mozg...
link mógłbyś podać ?(w twoich tematach tego nie mogłem znaleźć)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów