jak ktoś chce, to muzyczkę może sobie wyłączyć, ale wydaje mi się że z dźwiękiem lepiej się wczuć. Enjoy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
jak ktoś chce, to muzyczkę może sobie wyłączyć, ale wydaje mi się że z dźwiękiem lepiej się wczuć. Enjoy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
>>jak ktoś chce, to muzyczkę może sobie wyłączyć<<
Spadaj Piwko za muzykę właśnie
vass napisał/a:
>>jak ktoś chce, to muzyczkę może sobie wyłączyć<<
taki "specyficzny" styl nie każdy musi przecież lubić :p
youtu.be/NmH1vidnQ1g tez dobrze poryte
mógł byś podać wykonawce
Zespół to Tool , a ten kawałek nazywa się "Jambi", ogółem takie psychodeliczno-klimatyczne przeważnie mają utwory, z tego co wiem do jednej płytki dorzucili nawet okulary 3d, żeby lepsza schiza na teledyskach była
tak przypuszczałem z początku myślałem że to APC
Nie lubię szatańskiego nakurwiania na bębnach i miałczenia gitary, więc przy takich filmikach wyłączam muzę. Tool jest zajebisty
Japierdole, zajebiste! Powinni zrobic film na podstawie tego, ale bardziej brutalniejszy!.
A Piwa nie dam, bo muzyka chujowa. (Nie chce zeby gimbusy z kwe**, tu sie wjebaly, oni sluchaja czegos takiego)
A Piwa nie dam, bo muzyka chujowa. (Nie chce zeby gimbusy z kwe**, tu sie wjebaly, oni sluchaja czegos takiego)
@babycow
Gimbus to Cię ruchał w nocy. Tool jest genialny, a Ty sie pierdol.
icac napisał/a:
@babycow
Ładniej by brzmiało " gimbus Cię robił, i nie dokończył "
Marcellotinio007 napisał/a:
Zespół to Tool , a ten kawałek nazywa się "Jambi", ogółem takie psychodeliczno-klimatyczne przeważnie mają utwory, z tego co wiem do jednej płytki dorzucili nawet okulary 3d, żeby lepsza schiza na teledyskach była
Do 10,000 DAYS i nie 3D tylko zwykłe szkiełka ( mam więc wiem )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów