Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co za gnida, zajebac takie scierwo publicznie maczetami....
Zwykly zlodziej a typiara to idiotka ale to kobieta cóż oczekiwać?
Musiało być w galerii sporo nudesków, jeśli zdecydowała się walczyć o telefon z uzbrojonym złodziejem
Raczej- jak kolega wyżej napisał. To baba więc jej zachowanie nie musiało być spowodowane żadnymi logicznymi argumentami.- np. nudesami. Zwarcie miała w systemie i robiła coś bez sensu. Nie było czasu na myślenie.
Nie to, żebym miał coś do kobiet
Raczej- jak kolega wyżej napisał. To baba więc jej zachowanie nie musiało być spowodowane żadnymi logicznymi argumentami.- np. nudesami. Zwarcie miała w systemie i robiła coś bez sensu. Nie było czasu na myślenie.
Nie to, żebym miał coś do kobiet
Kobieta bez odpowiedniego partnera a zwłaszcza u jej boku często się wyłącza. Kobiety genetycznie są stworzone do rodzenia dzieci i dbania o potomstwo a mężczyzna ma za zadanie ich bronić i zadbać o przetrwanie. Najgorszy problem jest w tym ze wmawia się kobietą ze są tak samo inteligetne,opanowane i silne jak mężczyzna a nastepnie kończy się jak na tym filmie. Natura stworzyła nas nie prawica czy lewica.
Nie, no kurwa tylko nie mój iPhone 13!
W tak gównianej pracy i shithole country to najwyżej mógł być xiaomi.
W tak gównianej pracy i shithole country to najwyżej mógł być xiaomi.
To musiał być Iphone. Nikt normalny za telefon nie da się zabić, no chyba że ajfoniarz. Większości ajfoniarzów od lat wali w dekiel na punkcie ich jabłuszek.
Kobieta bez odpowiedniego partnera a zwłaszcza u jej boku często się wyłącza. Kobiety genetycznie są stworzone do rodzenia dzieci i dbania o potomstwo a mężczyzna ma za zadanie ich bronić i zadbać o przetrwanie. Najgorszy problem jest w tym ze wmawia się kobietą ze są tak samo inteligetne,opanowane i silne jak mężczyzna a nastepnie kończy się jak na tym filmie. Natura stworzyła nas nie prawica czy lewica.
Hahhahah to co Ty piszesz to było wieki temu teraz żyjemy w tak nie aturalnych czasach więc skończ pierdolic o naturze i ubliżać babeczkom bo niejedna ma większe "jaja" niż niejeden "mężczyzna "
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów