Gość dzwoni z telefonu kolegi, poskarżyć się mamie na nauczycielkę i księdza. Nie wie, że w telefonie jest włączone nagrywanie .. Materiał znajomego znajomego
Gość dzwoni z telefonu kolegi, poskarżyć się mamie na nauczycielkę i księdza. Nie wie, że w telefonie jest włączone nagrywanie .. Materiał znajomego znajomego
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli to prawda.... to Ci ludzie którzy wychowali te wypierdki powinni mieć wykonany wyrok śmierci razem ze swoimi "pociechami"
Jaki rozsądny rodzić tak rozpieszcza swoje dziecko, kurwa ja mam 32 lata, mam córkę która ma 8 lat, ale jak z jej ust coś takiego bym usłyszał to wpierdol obligatoryjny, jak ja obrywałem kiedyś za każde moje podobne zachowanie.
A tak przy okazji analizując głos "synalka" który dzwoni do mamusi, to jest totalną gimbusiarską ciotą, i powinien mu ktoś wpierdolić, pewnie matka puściła kantem tatusia , i teraz daje dupy na lewo i prawo, a synek się rozbrykał. Zajebałbym.....
Pomijając ten wulgarny język, za samo słowo "rozkazuję Ci" do matki, albo ojca, w jego wieku dostałabym w twarz tak, że do końca życia pamiętałabym za co, co to szacunek i jak się odzywać do rodziców.
Raz tak oberwałam, za pyskowanie. I jestem im wdzięczna za wychowanie.
A lat masz aż 15 i jesteś dorosła
A tak wogóle to trochę mi to się wydaje dziwne że syn dzwoni do matki i zaczyna jej wyklinać :O
mądre słowa PIONA dla Ciebie" Co do fajek - nie rozumiem ludzi, którzy palą ten syf (nigdy nie paliłem, zaznaczam). Może na początku był to strach przed rodzicami, że to, że tamto, że jakiś opierdol. W domu wszyscy palili odkąd pamiętam, więc stwierdziłem, że mi to gówno nie jest potrzebne do życia i chyba dzisiaj wychodzę na tym najlepiej - zdrowotnie i finansowo"
Naprawdę zajebisty kontakt matki z dzieckiem
może jestem inny ale dla mnie to brak kultury do matki
Taka matka to skarb.. chodź pewnie większość nie zrozumie.
Naprawdę zajebisty kontakt matki z dzieckiem i mówię tu poważnie.
Kto z was w jego wieku mógłby tak zadzwonić do mamy i powiedzieć, zjebałem to to to i to?
Ja to zawsze się czaiłem i nie mówiłem ani o wywiadówkach, ani o o zagrożeniach żeby lipy nie było.
chuja nie a dobry kontakt z matką... rozpieszczone szczenie i patologia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów