📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Podziwiam tą panią za wytrzymałość, 6 minut wytrzymała, ja bym skurwysyna po pierwszych słowach za jebany pedalski głosik zajebał a co dopiero 6 minut rozmowy...
Co za pedał, taki cwaniaczek chciał sobie zapewne porobić jaja swoją pseudointeligentną gadką a pani z pizzerii doprowadziła go do sraczki swoim stoickim spokojem i opanowaniem. Chłopczyk się prawie popłakał bo mu dowcip nie wyszedł.
To jest mój pierwszy post tutaj na sadisticu, choć od jakiegoś czasu przeglądam ten portal. Nie pisał bym gdyby nie to, że odwiedziłem jego profil na youtube i owy filmik:
youtube. com/watch?v=Kkduj10Hp24
... i powiem szczerze, wyku*wiło mnie z butów jak zobaczyłem komentarze. Przecież on nie rozmawia z robotem. To jest człowiek po drugiej stronie, który myśli czuje etc. Widocznie część internautów myśli, że jak czegoś nie może zobaczyć i dotknąć to tego nie ma. Tak samo myślałem o mojej ostatniej wypłacie w robocie na czarno, jakże się myliłem. Wypłata przyszła całkiem realna. Zboczyłem z tematu. Wejdzcie w linka i zlinczujcie pajaca, bo ta ekipa co mu przyklaskuje ma spier*olony system wartości.
Pozdrowienia Maciek.
... i powiem szczerze, wyku*wiło mnie z butów jak zobaczyłem komentarze. Przecież on nie rozmawia z robotem. To jest człowiek po drugiej stronie, który myśli czuje etc. Widocznie część internautów myśli, że jak czegoś nie może zobaczyć i dotknąć to tego nie ma. Tak samo myślałem o mojej ostatniej wypłacie w robocie na czarno, jakże się myliłem. Wypłata przyszła całkiem realna. Zboczyłem z tematu. Wejdzcie w linka i zlinczujcie pajaca, bo ta ekipa co mu przyklaskuje ma spier*olony system wartości.
Pozdrowienia Maciek.
Gimbus pier... z dobudowany za życia 47 chromosom. K... niech z mamusią i tatusiem tak polemizuje. Na pewno rodzina jest dumna z syna, który jebie gównem intelektualnym na tle niektórych kolegów. WYPIERDALANTO!!! (ale się wkurwiłem)
Żeby to chociaż było w jakimś stopniu zabawne...
Zamiast inteligentnie pocisnąć żart telefoniczny albo poudawać debila, to gość pojechał po najmniejszej linii oporu i zaczął wyzywać. Żałosne gimbusiarskie gówno.
Zamiast inteligentnie pocisnąć żart telefoniczny albo poudawać debila, to gość pojechał po najmniejszej linii oporu i zaczął wyzywać. Żałosne gimbusiarskie gówno.
Jaki wyszczekany gówniarz.
gumi napisał/a:
...odwiedziłem jego profil na youtube i owy filmik:
... i powiem szczerze, wyku*wiło mnie z butów jak zobaczyłem komentarze.
Oflagujmy jego chujowy filmik na YouTube za obrażanie/szerzenie nienawiści.
Kurwa jak można podchodzić poważnie do gróźb kolesia z takim głosem.
Jak koleś podniósł głos ty myślałem, że pierdolne ze śmiechu na plecy.
Jak koleś podniósł głos ty myślałem, że pierdolne ze śmiechu na plecy.
masterstcs napisał/a:
Nie lubie takich zjebów...
I teraz wyobrażcie sobie, zę ktoś w ten sposób, obraża waszą matkę/dziewczyne etc. Za tego typu numery nie należy się piwo, tylko namierzenie gościa i soczysty wpierdol..wkurwiłem się..
Na nagraniu słuchać typowych internetowych napinaczy z gimbusiarni, czego się można spodziewać.
CZemu pizdeczka nie przyjdzie osobiście do pizzeri, jak taki kozak
Idę na ten jego profil zaraz mu tak pohejce kurwa ze sam wyskoczy z sandałów Mojżesza.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów