📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
najbardziej wkurwiajoca osoba na Youtubie ten nitrozyniak powinni mu wykasować internet żeby nie mógł robić tego gówna
Co za kurwa jeb pierdolony, dostałby z papcia w mordę i wielkiego murzyńskiego kutasa w dupę.
jak się napinają to jest strona z czarnym humorem ale chyba nie każdy o tym pamięta
Zwierzęta mają za zadanie od razu kierować połączenie do kierownika jeśli tego wymaga sytuacja a nie wdawać się w polemikę z klientem. Nie ważne, czy poważny czy jajcarz. Ta dzida chciała po prostu chronić dupsko i nie chciała podać kierownika co już jest samo w sobie obrazą i co zaczyna dalszą dyskusję. Nie powinno być czegoś takiego w żadnej branży, a takie kurwy powinny być zwalniane.
Opisuję gimbusy sytuację i jej tok a nie TREŚĆ. Treść jest gówno warta, bo ja zadzwonię i taką dzidę zjebię, a drugi wyliże jej cyce, trzeci w ogóle nie zadzwoni bo mu się nie chce. Treść jest bez znaczenia. Ważny jest jej sens. A sens jest taki, że tą dzidę wypierdoliłbym na wrotkach do kamieniołomu bo w knajpie nie ma miejsca dla takich ludzi.
Opisuję gimbusy sytuację i jej tok a nie TREŚĆ. Treść jest gówno warta, bo ja zadzwonię i taką dzidę zjebię, a drugi wyliże jej cyce, trzeci w ogóle nie zadzwoni bo mu się nie chce. Treść jest bez znaczenia. Ważny jest jej sens. A sens jest taki, że tą dzidę wypierdoliłbym na wrotkach do kamieniołomu bo w knajpie nie ma miejsca dla takich ludzi.
Jebany kurwa gimbus , jak bym z tym wyjebanym cwelem rozmawiał nie miał by tak łatwo , co najważniejsze kurwa koleś jej przerywa . Na końcu zaczęła go gasić i się chłoptaś wkurwił i podnosił coraz to mocniej głos , wyśmiewa się z niej że jest robolem z pizzerni , a sam kurwa pewnie od matki woła siano na "kino" a przepierdala na papierosy które mu żulek kupi pod sklepem .
Chuj mu wielki w pierdolony odbyt .
Chuj mu wielki w pierdolony odbyt .
To ona wytrzymała 6 minut? Ja po 2 sekundach wyłączyłem w pisdu ten pedalski głosik.
z sadistica robi się płacz dzieci które piszą "oj ja ją zbesztam ( ale to smutne "
ja pierdole , nie poznaję teraźniejszego sadistica..
ja pierdole , nie poznaję teraźniejszego sadistica..
@NafazowanyKoleś skąd wiesz, że ona nie była kierownikiem ? (chyba, że było to powiedziane po 2 minucie bo wtedy wyłączyłem ten żałosny filmik bo szkoda nerwów na ''to coś'' co próbowało być śmieszne)
@w0jt4s ok, ale gdzie w tym czarny humor?
@w0jt4s ok, ale gdzie w tym czarny humor?
Ja pierd_le k_rwa w ch_j co za nie doj_bany typ. "Ja chce kulturalnie porozmawiać". BEZCZELNA JEBANA CIOTA!
Mam nadzieje, że kutas spłonie w piekle...
P.S.
Piwo dla babki za stalowe nerwy.
P.S.
Gregorioo napisał/a:
trebeter z jakiego to filmu ?
Libertarian napisał/a:
Jakby kogoś interesowało film od @trebeter to "Zawód gangster"
Czytanie komentarzy nie boli wiesz?
Cudi29 napisał/a:
Ja pierd_le k_rwa w ch_j co za nie doj_bany typ. "Ja chce kulturalnie porozmawiać". BEZCZELNA JEBANA CIOTA!
P.S.
Na chuj ta pierdolona niedojebana pseudocenzura?
Jak to się dostało na główną ?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów