18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
MarianKopyto 2013-07-17, 21:45 1
najbardziej wkurwiajoca osoba na Youtubie ten nitrozyniak powinni mu wykasować internet żeby nie mógł robić tego gówna
Zgłoś
LoL666 2013-07-17, 22:00
Co za kurwa jeb pierdolony, dostałby z papcia w mordę i wielkiego murzyńskiego kutasa w dupę.
Zgłoś
Loaloa 2013-07-17, 22:17
Sześć i pół minuty z nim wytrzymała, twarda jest.
Zgłoś
w0jt4s 2013-07-17, 22:17
jak się napinają to jest strona z czarnym humorem ale chyba nie każdy o tym pamięta
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2013-07-17, 22:23
Zwierzęta mają za zadanie od razu kierować połączenie do kierownika jeśli tego wymaga sytuacja a nie wdawać się w polemikę z klientem. Nie ważne, czy poważny czy jajcarz. Ta dzida chciała po prostu chronić dupsko i nie chciała podać kierownika co już jest samo w sobie obrazą i co zaczyna dalszą dyskusję. Nie powinno być czegoś takiego w żadnej branży, a takie kurwy powinny być zwalniane.

Opisuję gimbusy sytuację i jej tok a nie TREŚĆ. Treść jest gówno warta, bo ja zadzwonię i taką dzidę zjebię, a drugi wyliże jej cyce, trzeci w ogóle nie zadzwoni bo mu się nie chce. Treść jest bez znaczenia. Ważny jest jej sens. A sens jest taki, że tą dzidę wypierdoliłbym na wrotkach do kamieniołomu bo w knajpie nie ma miejsca dla takich ludzi.
Zgłoś
Zizi857 2013-07-17, 22:41
Jebany kurwa gimbus , jak bym z tym wyjebanym cwelem rozmawiał nie miał by tak łatwo , co najważniejsze kurwa koleś jej przerywa . Na końcu zaczęła go gasić i się chłoptaś wkurwił i podnosił coraz to mocniej głos , wyśmiewa się z niej że jest robolem z pizzerni , a sam kurwa pewnie od matki woła siano na "kino" a przepierdala na papierosy które mu żulek kupi pod sklepem .
Chuj mu wielki w pierdolony odbyt .
Zgłoś
kroplowa 2013-07-17, 22:47 2
To ona wytrzymała 6 minut? Ja po 2 sekundach wyłączyłem w pisdu ten pedalski głosik.
Zgłoś
Beszczel 2013-07-17, 22:52
z sadistica robi się płacz dzieci które piszą "oj ja ją zbesztam ( ale to smutne "
ja pierdole , nie poznaję teraźniejszego sadistica..
Zgłoś
Pepeee 2013-07-17, 23:02
@NafazowanyKoleś skąd wiesz, że ona nie była kierownikiem ? (chyba, że było to powiedziane po 2 minucie bo wtedy wyłączyłem ten żałosny filmik bo szkoda nerwów na ''to coś'' co próbowało być śmieszne)

@w0jt4s ok, ale gdzie w tym czarny humor?
Zgłoś
Gregorioo 2013-07-17, 23:53
trebeter z jakiego to filmu ?
Zgłoś
shin69 2013-07-18, 0:28 5
Z fejsbuka tego cwela:

Tego się nawet nie da skomentować, tu trzeba po prostu działać.
Zgłoś
Cudi29 2013-07-18, 2:49
Ja pierd_le k_rwa w ch_j co za nie doj_bany typ. "Ja chce kulturalnie porozmawiać". BEZCZELNA JEBANA CIOTA!
Mam nadzieje, że kutas spłonie w piekle...

P.S.
Piwo dla babki za stalowe nerwy.
Zgłoś
zehFTW 2013-07-18, 6:09
nitro pizda
Zgłoś
n................a 2013-07-18, 8:55
Gregorioo napisał/a:

trebeter z jakiego to filmu ?

Libertarian napisał/a:

Jakby kogoś interesowało film od @trebeter to "Zawód gangster"

Czytanie komentarzy nie boli wiesz?

Cudi29 napisał/a:

Ja pierd_le k_rwa w ch_j co za nie doj_bany typ. "Ja chce kulturalnie porozmawiać". BEZCZELNA JEBANA CIOTA!
Mam nadzieje, że kutas spłonie w piekle...

P.S.
Piwo dla babki za stalowe nerwy.

Na chuj ta pierdolona niedojebana pseudocenzura?
Zgłoś
kundelbury 2013-07-18, 9:52
Jak to się dostało na główną ?!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów